05 October 2017

Lemonade Xpresh



Tak perlu nak cerita panjang kalau cakap pasal kelebihan minum air lemon ni sebab memang ramai dah tahu kelebihan dia. Nak sihat boleh, nak cantik boleh, nak kurus pun boleh kalau minum air lemon ni. Tapi buah lemon ni agak mahal kalau beli kat kedai, kadang-kadang boleh jatuh harga seringgit satu biji. 



Daripada segi penyediaan pun agak leceh, kena hiris dulu lepas tu kena perah pulak. Hasil yang dapat pula tak memadai dengan effort yang kita buat. Kadang-kadang bila dah beli kat kedai tu, letak dalam peti ais sampai berkulat buah tu sebab lupa nak buat air. Dah membazir macam tu je. 

Jadi satu produk telah tercipta untuk memudahkan pengguna untuk consume lemon drink ni iaitu Lemonade Xpresh. Packaging serbuk lemon asli daripada estrak lemon sebenar di dalam botol yang mudah dibawa kemana-mana dan mudah cara penyediaannya. Hanya tuang je serbuk dalam air kosong, tadaaa dah menjadi air lemon korang. Nak campur dengan macam-macam jenis minuman dan masakan pun boleh.



Semua lapisan masyarakat boleh consume Lemonade Xpresh ni--tua muda, lelaki perempuan, sihat sakit, perempuan mengandung, perempuan berpantang, perempuan menyusukan anak, semua bolehlah. Khasiat dia memang sama je dengan korang minum air buah lemon tu, rasa pun sebiji sejibun dengan air lemon yang perah sendiri tu. Of course halal toyyiba dan ada pengesahan KKM.


Dengan sebotol Lemonade Xpresh 50 gram, korang boleh dapat sebanyak 50 gelas air lemon. Cara minum, korang hanya campurkan 1 gram Lemonade Xpresh dalam 100ml air dan kacau. 1 gram tu boleh agak-agak macam gambar kat atas (1/4 sudu besar).

Harga? Of course la sangat berpatutan uolss tak sampai beratus-ratus pun. RM48 sahaja sebotol. Dengan harga yang tak sampai RM50, korang boleh sihat, cantik dan kurus. Nanti sesiapa berminat boleh whatsapp sis, nanti aku guide cara penggunaan dan tips-tips mengikut keperluan uolss okay.

Apa tunggu lagi, marilah whatsapp sis. In sha Allah layanan kasih sayang sis bagi. Tekan aje link ni okay --- http://www.wasap.my/60145318906


No comments: