31 March 2014

Future, Are You Ready?

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Berangan-- tak salah kalau kita sertakan dengan usaha.
Aku rasa 'fasa dewasa' dah mula ada dalam diri aku. Aku start fikir apa yang aku nak dalam hidup aku sebelum aku umur 30 tahun.

Maybe ada cakap "tak perlu kot nak share dalam blog, keep it yourself sudah la" tapi mana la tau ada yang baca tu mendoakan sekali. Blog ni kan dah macam diari tapi diari yang boleh share dengan orang lain..haha

What i want to achieve before 30 years old.

  • Successful in my carrier
  • Settle my loan
  • Have my own family
  • Travel
  • Have assets
  • Umrah & Haji
  • Help my family & others
  • Truely Muslimah
  • Be someone
  • Have my own business
Aku rasa nak achieve semua kat atas tu, kena banyak doa, usaha, sabar dan paling penting kena berani cuba benda baru. Macam aku start business a-DHA Skincare, kalau waktu tu aku tak try nak join, mesti aku tak achieve apa yang aku ada sekarang. Memang nak mula tu macam-macam kita fikir tapi bila dah start, In sha Allah semua akan ok.

so people, list down ur dream and make it reality :D



No comments: