03 January 2013

Kenangan 2012

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Dengan harapna nak update hari-hari waktu study week tapi harapan tinggal harapan. Balik rumah tak ada line internet, jadi tertangguh la lagi nak post kat blog tersayang ni. Dah masuk tahun baru, baru la nak update blog kan, jadi kira ni post pertama untuk tahun 2013. 

Jadi, jom kita tengok kenangan masa silam yang berlaku tahun 2012. Kira nak summary je cerita yang jadi pada tahun 2012. Patutnya post ni buat akhir tahun baru ni akibat tak ada masa la sangat kan, so tertunda la.Gambar tak teratur mengikut waktu kerana kurang ingatan.


First time join family day persatuan kat UiTM Shah Alam dan kitorang pungut banyak hadiah


Makan Seoul Garden buat kali pertama.


Makan Seoul Garden buat kali kedua


Jamuan kelas yang pertama, makan steambot kat Flaming Steambot. *betul tak aku eja steambot tu*


Had fun dengan budak kelas buat kali pertama kat Sunway Lagoon. Syok wooo..


First time pergi camp masa masuk universiti ni. 'Adventure Camp Raub"


Adventure Camp, macam-macam aktiviti kitorang buat.

First time pergi site visit selama masuk universiti ni. Site kat Johor Bahru. 



Cousin paling rapat dah kawin dan mom to be :)


Lepas stress kat Bukit Cerakah


unperfect Hari Raya- Atuk sakit kat hospital, then kena tidur hospital malam raya.

7 comments:

Suzie Yusof Mohamed said...

byk eh kali pertama utk 2012 awk :p eh shawl kite same ah, ms awk attend wedding kazen awk :D

anis scha said...

wahh, seronok nya.. teringin nak makan dkt seoul garden, tp xdpt-dpt >.<

muka kak anis manis lah bila senyum, suka tngok :)

Nurhayati Mohd said...

Selamat tahun baru anis :)

boni kacak said...

tahun 2012 awak penuh dengan warna warni..bestnya.. selamat tahun baru awak :)

Anonymous said...

This is my first time visit at here and i am in fact pleassant to read all at
one place.
Also visit my blog ; transfer news chelsea now

Anonymous said...

I am really impressed with your writing abilities as well as with
the format in your weblog. Is that this a paid topic
or did you customize it your self? Anyway keep up
the excellent high quality writing, it is rare to look a great weblog like this one these days.
.
my site > liverpool transfer rumours and gossip

Anonymous said...

I think this is one of the most significant information for me.
And i am glad reading your article. But want to remark on some general things, The web site style is great, the articles is really nice : D.
Good job, cheers
Also visit my homepage ; perfumes