16 January 2013

Habaq Mai Hang Nak Apa

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Aku dah jadi kaya dah sekarang ni, tadi baru je dapat email..

Congratulations!! Congratulations!!

      This is to inform you that your E-mail Address was selected on the 15th of January  2013 as one of the lucky winner in Uk Lotto Mega Jackpot...of 1,000,000.00 GBP(One Million Pound Sterling)and The Draw No:1593. Send your Names:Address:Country:Sex:Age & Tel.Contact.

Published by the US Federal Trade Commission (FTC)

Jadi dengan bermurah hatinya, aku nak bagi apa aje untuk 5 komen pertama post ni. Aku kan baru je dapat 1 million pound stering. hehehe

xoxo Anis ;)

9 comments:

Suzie Yusof Mohamed said...

samsung note 1 :p annnd yes this is funnt :p

Anis Adila Aris said...

@Suzie Yusof Mohamed

nanti kite dah dpt cash, kite bagi tau..haha...

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

fuyooo , gila kaya :P
belanja boleh... ? haha

Nana Farhana said...

Blanje shopping boley?hehe

Nana Farhana said...

Blanje shopping boley?hehe

najihahfara said...

belanja air asia pegi china haha

boni kacak said...

saya nak 500 ribu je.. hehehe

♥nurul♥ said...

ahah yeahh lepas ni kite kena belanja besarrrr :pp

zulhilmi tempoyak said...

ehemm.. kita kawan kan.. hahahaha....

xkesah la spam ke apa... kita kawan kn klu dpt 1 juta tu.. ;p