09 January 2013

Exam ooo exam

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Hye kawan-kawan sekalian jumpa lagi di tahun 2013, salah satu azam tahun baru, nak update blog rajin-rajin, nanti dapat ramai kawan, senang nak cari kerja. Mentang-mentang dah nak habis belajar tahun ini, ambik kesempatan sangat.

Terima kasih tak terhingga kepada pembaca-pembaca blog ini walaupun tak berupdate, maaf tak sempat nak balas komen sebab sekarang tengah musim exam. Curi-curi online je, tak boleh lama-lama. Exam dah habis 2 paper, ada lagi 4 paper tunggu nak di"goreng". Yang comment kat post kite pun, sorry tau. Nanti cuti sem kita komen-komen kat blog awak pulak tau. XOXO


Tinggal 12 hari je lagi nak menamatkan sem 5. Harap dipermudahkan segalanya, dimudahkan ilmu senang masuk dalam otak even study last minute *adik-adik jangan ikut, ni amalan tak berguna* dan idea mencurah-curah keluar masa jawab exam. Doakan kite ye kawan-kawan. Tak lupa jugak kawan-kawan yang seperjuangan yang kite ni. Banyakkan usaha, doa dan akhir sekali tawakal.

Good luck kawan-kawan :)

5 comments:

ada mokhtar said...

wish u luck dear :)

najihahfara said...

good luck syg

boni kacak said...

good luck tau awak.. :)

ehana said...

kod kepala 6! mencabar kang! haha

ehana said...

wah! kod kepala 6! mencabar ye dok? hehe