11 January 2013

Budak Yang Malas

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Ya Allah, kenapa la malas sangat ni, Ahad ni ada paper tapi tak sentuh pape lagi ni. Dengan mood tak menentu, tau nak moody je. Boyfriend pun tak membantu langsung. Jadi aku pun meluahkan perasaan di blog kesayangan, mana tau ada yang sudi bagi kata-kata semangat kan.

Tadi baca post-post masa 2011, rindu zaman-zaman ada idea menulis blog, macam-macam topik tulis bukan post yang meluahkan perasaan macam ni. InsyaAllah, nanti habis exam, cuba cari idea, bagi korang baca cerita-cerita yang menarik sikit, bukan post-post yang lemau macam ni

tengok tu, laptop atas note. Macam mana la nak study ni.
Pengaruh laptop lagi kuat :'(

xoxo Anis

4 comments:

Umie Artoqiemie said...

sama la kita, penyakit malas sejak dulu hehe

boni kacak said...

kena jadi lebih rajin ni..hehehe

Cik Nesha said...

samalah anis. saya pun ada exam ahad ni. baca anis, baca! haha~

*all the best*

Cinta hazanis said...

good luck awak. jangan malas2 tau.:P