09 December 2012

Already 4 Years

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Hai, today i want to introduce my soulmate merangkap my little bro, my big bro, my punchbag * sebab bila marah, lepas kat dia* and my close friend, Nurudin Nazrin Zulkipeli. Already 4 years relationship as boyfriend girlfriend, pecah rekod lelaki paling lama bertahan dengan perangai Anis Adila *claps*.

Nak harungi 4 tahun bukan senang, lautan api, ranjau berduri, terluka, terhiris semua ada dalam perhubungan selama ni tapi semua tu la yang buat kitorang sedar " we're complete each other". Petengahan tahun 2012, krisis paling hebat berlaku, ingatkan sampai situ je hubungan kitorang tapi kitorang still happily together. Lepas krisis tu, kitorang sedar yang kitorang saling memerlukan. 

Serius, kami sangat close, we are not just like sweet couple yang jiwang-jiwang, control-cotrol macho bila jumpa. Nope, "aku sangat aku" bila dengan dia. Boleh cerita apa aje, boleh cakap apa aje, boleh buat apa aje.Sampaikan rasa macam ada 6th sense bila dengan Nurudin ni, aku dah boleh baca fikiran dia! Bestfriend pun tak macam ni.

Jadi marilah pembaca blog ni berdoa beramai-ramai supaya hubungan pakwe makwe ni akan naik taraf jadi hubungan suami isteri pulak secepat yang mungkin. Wink ;)


9 comments:

Syazwan Che Deraman said...

moga terus bahgia hingga ke jenjang pelamin dan hingga hujung nyawa ye anis.( antara kawan blogger yang paling awal ambe kenal )

wink wink!

Nur Faie said...

Waalaikummussalam ^ ^ Faie doakan kakak boleh kawen dengan dyooo ==' Heee . Sweet couple evaa . Jangan lupe , selalu mintak dekat Allah supaya jodoh kakak kekal ^ ^ Amiiinnn .

anis scha said...

insyaallah, kalau dah jodoh mesti bersatu juga suatu hari nanti:) semoga kekal hingga syurga :')

cik nana said...

in sha Allah semoga cepat naik taraf jadi suami isteri. :)..hepi aniversary !

Eryza Hamasaki said...

moge berkekalan hingga ke jinjang pelamin.... :)

boni kacak said...

wah..lamanya..... saya doakan agar hubungan ni akan diupgrade satu tahap lagi ke atas, yakni suami isteri.hehehe..dan semoga berbahagia hinggalah ke anak cucu..amin... :)

- M A S H - said...

semoga cepat naik pelamin kak anis. jangan lupa jemput orang dekat ni. hehee ;)

RedRose said...

semoga berakhir dengan hubungan yg sah dan dikurniakan anak cucu yang ramai. huhuhu

♥ CIKZEK ♥ said...

wowwww lamaa gilaaaa !! hikhik =) cpt2 kwen yek. happy for both of u my dear :)))