27 September 2012

Sudut Kesukaan

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Sejak menjak duduk rumah sewa ni rasa nak decorate rumah macam rumah ni aku punya. Memandangkan rumah dikongsi kena la ambik satu sudut je nak lepas gian. Teringat dulu-dulu masa sekolah, dekat belakang kelas mesti ada sudut bacaan, sudut informasi dan sudut lepaking ;)


Rumah kita kan ada telefon rumah, kembali ke zaman cinta-cinta monyet, bergayut dengan boyfriend tengah-tengah malam bila mama dah tidur dengan mengeluarkan suara seminimum mungkin takut kantoi gayut dengan boyfriend. Telefon ni hanya dapat panggilan dari luar sahaja sebab nak jimat.


Yang ni la sudut kesukaan kita, tampal pembalut hadiah kat dinding lepas tu tampal macam-macam. 
1. Kalendar bersama waktu solat 
2. Tempat nak tampal semua memo penting
3. Jadual kelas 
4. Kalendar untuk diconteng tarikh-tarikh penting
*gambar-gambar insan tersayang*

Ok telefon rumah berbunyi, nak bergayut dulu. bye :)

9 comments:

Yuyu Zulaikha said...

dulu masa ada telephone rumah, selalu curicuri bangun tido, call boyfriend T_T

cik nana said...

dulu masa belaja kite ada buat macam ni tampal2 kalender lepastu bila dah busy tak sempat nak pandang pun. uhuk

boni kacak said...

wah..comel macam tuan dia jugak ler..hehehehe... siap ada telepon lagi..

hnahdy said...

selalu letak nota2 ringkas ja.

najihahfara said...

eh samelah kite..cume gambar dengan kesayangan kene curi..org buat jahat :(

SAR said...

seronokkan buat macam ni? sbb kita bukan ingat dalam semua perkara. perlu ada memo. yeay. selamat study

anis scha said...

hehe, dulu pernah call boyfriend smpai bil melambung :D

Izwanie Eynia said...

hahah.. kite pn suka tampal2 mcm tu. tp xpenah call bf gna tepon rumah. huhu. xmerasa den zman2 bcintan gtu. tepon rumah dlu kite suka men tepon 999 bla makbapak xda.=)

gua tertidur said...

ni rasa nak post tentang sudut kesukaan gua ni :) hehehehe..