14 September 2012

Semester Baru Azam Baru

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Sudah seminggu berlalu minggu pertama di semeter lima, ok tak lama dah nak habis belajar. Tinggal setahun aje lagi, lepas tu boleh cari duit tolong family pulak, bayar hutang beribu-ribu dengan PTPTN, dan boleh kumpul duit nak kahwin..hehe. Setiap kali semester baru je mesti nak ada azam baru macam masuk tahun baru. List bukan main panjang ni azam semester baru ni tapi entah buat ke tidak.

Sem ni macam lain sikit sebab dah duduk kat luar. Kena pandai-pandai la sesuaikan diri sebab selama ni memang duduk kolej. Tak ada la nak shopping-shopping sebab kena jimat duit. PTPTN bukan banyak mana pun, cukup-cukup makan sampai habis sem aje. Sedih je dengar kan..sobsob


Kat atas ni jadual kelas, siapa nak ajak dating tu tengok la masa bila aku free ye. Jadual tak ada la padat sangat sem ni tapi sem ni sangat la tough, dengan dissertation *thesis* dah start kena buat. Jadi kena la pandai-pandai bahagikan masa tu supaya tak menggelebah dengan kerja yang akan bertimbun. 


Jarang update blog sebab
 rumah sewa tak ada wifi. 
Sorry :(




6 comments:

Mrs Suriz said...

dah duduk ruma sewa ke... sek 7?

najihahfara said...

gud luck sayang

♥ Cik Zack ♥ said...

gudluck dear :))) nk hbes dah dye. kte lama lgi. anis kwen dlu la nmpak gyenye. huhuhu :)

chot ok..! said...

good luck prety..rindu nk belaja ekonomi plak rasanya..:)hee

Asiah Najihah said...

hehe...bagus2..awal2 sem ade azam baru..k.asiah xde berazam pon..duit ptptn skjap je lesap...haha

Anis Adila Aris said...

@Mrs Suriz

a'ah kat sek 7, flat pkns :)