14 August 2012

Yay! Senangnya nak Dapat Duit Raya dari Annas Easkey

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Bismillah, terfikir-fikir nak join ke tidak contest ni, ayat aku ni bukan kebabom mana tapi belum cuba belum tahu, ye dak? Contest dari Annas Easkey, kira retis jugak ni sebab ramai orang kenal termasuk la retis di Malaysia. Great photographer with awesome talent nak bagi duit raya dengan syarat! Nak tahu syarat, dipersilakan ke blog Annas Easkey. 


  • Saya suka Annas Easkey kerana AE * singkatan Annas Easkey* menunjukkan dengan talent yang ada kita boleh develop diri kita be somebody. As we know AE bukanlah seorang siswa jurusan fotografi di mana-mana IPT tetapi fotografi adalah bakat semulajadi yang ada dalam diri AE, bak kata AE " photography is in my DNA". Karya yang dihasilkan, sama ada gambar atau sentuhan makeup awesome giler. He is like magician yang boleh ubah someone yang biasa-biasa jadi luar biasa. First time tengok karya AE dah jatuh hati dan terus lekat kat kepala.  Tak heranlah ramai artis point AE as a their photographer. Artis jumpa dia pun teruja tau apatah lagi kalau insan biasa macam aku ni, berpuluh kali teruja.

  • Baju Raya saya berwarna hitam,mustard dan kuning. Tekad satu family decida pakai jubah aje raya pertama. Simple dan senang nak dapat. Mustard untuk baju kurung, beli kain dan my mum jahitkan. Kuning untuk blause labuh, entah pakai ke tidak tu..hehe

  • Kata-kata semangat buat Annas Easkey. You had a great talent, just keep going what you do today and be more succes. Maybe one day AE akan jadi photographer terkenal seluruh dunia, InsyaAllah. Hiraukan orang-orang yang ingin menjatuhkan AE sebab ramai lagi yang support AE. Lastly, always remember Allah in anything u do, InsyaAllah kejayaan dunia akhirat di dalam tangan. Btw congrates for 90000++ likes in FB Fanpage. *kan kita cakap ramai yg support AE*

3 comments:

nur anis said...

good luck..semoga dapat duit raya tu..:)

LelakiSemalam said...

ae mmg stylo...

boni kacak said...

gud luck ye awak!! :)