03 August 2012

Result Exam

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Hari Jumaat yang penuh barakah ni hari yang ditunggu-tunggu oleh semua siswa siswi UiTM. Mana tidaknya hari ni la penentu atas usaha satu sem, tertunggang tonggek buat assignment, jawab test, sampai nak pengsan jawab exam yang gap menyeksakan.Bayangkan kitorang habiskan 6 paper dalam masa 7 hari dengan study week yang 3 hari aje, memang stress gila baban la. Sampai rasa nak collapse kot masa jawab exam Measurement. 

Alhamdullilah hari ni dah terjawab segalanya, buat pelajar yang biasa-biasa macam aku ni, yang otak kurang geliga ni, semua lulus sudah mencukupi. Tak dekan pun tak apa, janji tak ada yang repeat. Di sini ada sertakan keputusan exam bersama markah sekali, kalau nak tahu pointer aku kira sendiri. Usaha la sikit..hehe


Sampai termimpi-mimpi kot pasal result, bangun sahur tadi terus laju-laju check email. Alhamdullilah syukur, ada peningkatan dari sem lepas. Jadi boleh la senang hati nak masuk sem 5, cuma satu aje lagi problem ni pasal rumah sewa. Kalau ada yang nak membantu, pm kat facebook ok :) Ok la, nak cau dulu, banyak drawing nak kena measure ni..tatatititutu..

tersenyum riang

12 comments:

laskar pelangi said...

tahniah awak ;=)

DayaMohamed said...

wah, congrats anis. :'D

aenmatderis said...

banyak gila paper.....

btw. congrates.
:D

najihahfara said...

tahniah :)

farra said...

wallaweh!! hebat! same jugak..kite dpt 3.75 tuk sem ni..hehhe..nak jugak bagitau :p

cepat wish congrte! :p

♥ Cik Zack ♥ said...

tahniah anis sayang ! :))

* FAR * said...

emm.. tahniah!

- M A S H - said...

Wah. tahniah kak anis ;)

- abdul hadi abdul muti - said...

congrats!! samalah, tak dl pun sem ni. huhu

Cik Asma BLuppy said...

tahniah...!

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Wahh result, tahniah! =)

Owh follow blog Anis~

Rahmad said...

wah meletop result.. tahniah..