27 July 2012

Practical Life

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Hai rakan tersayang, 4 bulan tak update blog macam-macam jadi, dah selamat ambik exam, selamat bercuti 5 hari dan selamat juga berpraktikal. Thanks yang sudi singgah blog ni even tak berupdate, sayang lebih la kat korang. Hari ni genap la 2 minggu aku praktikal kat consultant firm di Kuala Lumpur, nama firm tak boleh bagi tahu, takut anak bos ada baca, mati aku. haa


Masuk kerja 9am balik kerja 530am, tapi bulan puasa ni pukul 5 dah balik. 8 jam duduk office, apa yang aku buat? Waktu office camni pun aku boleh update blog, nampak tak kelapangan masa yang tak terhingga kat aku sekarang. Sampai naik sakit bontot la duduk atas kerusi menghadap laptop tapi kadang-kadang ada gak pergi bawah meja kawan pergi tidur. Btw aku praktikal sini dengan 2 orang kawan aku.



Heip janganlah cakap aku ni pemalas tapi memang tak ada kerja nak buat. Serius weh, mulanya aku ingat minggu pertama tak ada kerja sebab bagi kitorang rest dulu ke tapi masuk minggu ke dua ni macam tu jugak. Maybe minggu depan ada kot kerja bagi kitorang ni. tsk..Tapi apa pun staff sporting habis, baik, pemurah tu yang kitorang pun senang hati tengok runningman gelak kuat-kuat ;D

kitorang budak praktikal



6 comments:

♥ Cik Zack ♥ said...

hehehe wah2 syiok nye jd bdk prktikal. relakk je kan. siap tido bwh meja lagi. kikiki ;)

Anis Adila Aris said...

@♥ Cik Zack ♥

tido kat umah lagi best la kak..sobsob.nak balik!

zacky786 said...

truk sgt smpai tdo bwh meja.. huhu

nur anis said...

haha..sama la time praktikal dulu..takde kerja..mula pening nak tulis report apa..tapi bila dah kerja ni, masa tak ada kerja tu lah yang paling heaven!!

farra said...

samelaa..penah jugak tido bawah meja time ngantok gile3...hahaha..praktikal mmg boring bile tade keje..ermm,kat sane ade keje kosong tak?eheks..da bis praktikal ni tatau na watpe da..if ade,nnti gitau eyh :)

cik najihah said...

besnye dah praktikal.. huhu