30 July 2012

Hari Bahagia

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Cuti upadate blog 2 hari sebab balik rumah, broadband tak topup so tak boleh online kat rumah. Tapi sedih balik kejap aje, Jumaat balik Temerloh, Ahad dah kena balik ke Kuala Lumpur. Sempat sehari je buka puasa dengan family..sobsob. Kejam betul buat praktikal masa cuti sem ni tau.

Hari bahagia start dari hari Jumaat, balik ke Temerloh dengan Nurudin Nazrin. Nurudin yang dari Penang sampai dulu kat Pekeliling dari aku yang duduk KL ni je. Lepas jumpa terus pergi Bukit Bintang, nak beli McD untuk juadah berbuka puasa. Bas pukul 745 pm, berbuka la kat tepi jalan tempat tunggu bas tu.


Sampai Temerlove *nampak tak kasihnya kat Temerloh* dalam pukul 930 pm, balik rumah borak-borak dengan Mama sampai lewat malam, tolong jahit silang pangkah baju raya orang. Semua benda nak cerita kat mama, serius macam kawan. #rindu

Esoknya pergi jalan Starmall dengan Nurudin, adik ikut sekali. Tiba-tiba dapat hadiah birthday even dah sebulan lepas, banyak pulak tu...weee....Thanks ye Nurudin Nazrin :) Sebab tu la bahagia sangat balik kali ni.

Terima kasih daun keladi
next time bagi lagi 



terselah kebahagiaan

hye..my name Bubu :)


13 comments:

cik najihah said...

lah adik ke..ingat anak..hihi
terserlah gaya keibuan anda

♥ Cik Zack ♥ said...

ptutlaa bahagia sgt dye. dpt hdiah upenye ye. hehehe untungg untunggg ;)

farra said...

wahhhh!!hepinye dia..hepinyee!! :p

- M A S H - said...

Temerlove. hehe. nice. Adik kak anis serupa kak anis sgt ;)

Athirah Hasan said...

nampok beno bahagienye.. semoge dipanjangkan jodoh anis!!Amin :)

Athirah Hasan said...

nampok beno bahagienye.. Semoge dipnjgkan jodoh anis!!!! :)))

Syafik Coklat said...

tersrlahlah kegigian.hehe

Ardini Humaira said...

semoga sentiasa berbahagia :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..syioknyaa..

Akin Amar said...

pewwiiit2!!!
aii bubu...sy akin! hee ^^

Selamat Berpuasa awk! :)

nur anis said...

semoga berbahagia..:)

man said...

tahniah dapat hadiah..heheheh

DayaMohamed said...

amboi, bahagianya dia. untunglah. :D