26 July 2012

Diserang Hacker dan Facker

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Dengan lafaz bismillah, kita update ni. Tangan sejuk beku sebab happy sangat. Oh ye tengok link blog aku, ye aku skang update blog akuqute.blogspot.com. Dah dekat 4 bulan aku tak dapat bukak blog aku yang ni sebab kena hack, password tukar, recovery email tukar tapi dengan kuasa Tuhan berkat bulan Ramadhan ni, tiba-tiba tadi aku boleh buka blog ni. Serius, aku happy gile kot sekarang, macam baru dapat straight A dalam SPM je.

Mana tidaknya, dulu waktu blog ni tak boleh bukak, menangis kot aku. Hari-hari bukak blog sendiri, tengok nuffnang berapa orang datang singgah. Hari-hari cuba buka tapi tetap tak boleh sampai la aku buat blog baru http://anisadilaaris.blogspot.com/. Tapi mana nak sama dengan blog lama ni kan. Alhamdullilah, hari ni aku dapat blog ni. Tak dapat nak gambarkan la perasaan aku sekarang.


Lepas tu ada orang comment..


Kalau aku tak bukak ni sampai sudah aku tak tahu ada orang guna gambar aku. Bukan satu dua gambar dia guna, banyak kot. Gambar aku dengan nurudin pun dia ambik. Please report ye facebook ni https://www.facebook.com/izwan.natasyah dengan  yang lama https://www.facebook.com/profile.php?id=100001908412455.





7 comments:

cik najihah said...

wuuu lepas ni jage gambar ye..
orang kalau nk curi nak buat ape2 senang je. zaman canggih

♥ Cik Zack ♥ said...

Akhirnyeee dpt gk blog lama ni. Hehe cian dye. Dhlaa lama dh wt blog. jgn sedih2 dh eh yunk ;)


ehhh kuang jo nye faker. bf org pon nk fake jgk. haha kelakar je :D

nur anis said...

suka hati je kan curik gambar orang...

SoLy SoLicious said...

waa..men curi2 gmbr bagai....xbermoral lgsung..

Maisarah Azmi said...

huh? turut bersimpati dengan apa yg berlaku..

nanad said...

tak ada kerjaan betul mereka itu -,-" banyak bersabar ye ;)

Ummu Aiman said...

patut la dh la update kt blog ni, haha. btw, welcome back ;)