10 March 2012

Sunway Lagoon, Keseronokan Tanpa Batasan

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Tajuk entry macam nak promote Sunway Lagoon, tapi tak sebenarnya. Ini nak cerita keseronokan kami *satu kelas* pergi Sunway Lagoon di awal sem. Biasalah, masa awal sem ni la nak bersuka ria sebab kelas pun mostly tak start belajar lagi, assignment pun tak ada. Otak tengah kosong tanpa beban, tanpa amanah boleh la berseronok tanpa batasan. 

Hari Rabu yang lepas, habis je kelas Building Services pagi tu, kitorang terus pergi ke Sunway Lagoon. Semua ni dirancang sehari sebelum hari kejadian, kalau rancang lama-lama selalu tak menjadi, so kena rush baru menjadi plan. Kitorang ambil yang 3 parks, bayar RM 60. Jom tengok gambar...

semua excited nak masuk Sunway Lagoon


yang pegang duit tu, treasurer kelas kitorang

cikgu nak beli tiket masuk untuk anak-anak murid

ok, ni la yang kami dapat untuk masuk ke Sunway Lagoon.
Addition RM 10, nanti dapat balik duit bila pulangkan "jam" ni

Gambar selepas ni semua lepas bersuka ria di Sunway Lagoon. Dah siap mandi, dah siap ketakutan naik roller coaster, macam-macam kami buat. Camera tak ade waktu tu, so tak ada siapa tangkap gambar. Nak harapkan photographer Sunway Lagoon tu, satu gambar RM35, memang tak makan seminggu la gamaknya.

classmates sejak sem 2 lagi :)

AP 224 4B
tak sempat nak masuk WildLife sebab hujan




<3





11 comments:

nabila faryzza said...

seronok ! :)

CINTA UNTUK KITA said...

seronok2!

Syazwan Che Deraman said...

ruginya tak ambik gambar masa mandi tuh.hahaha.

asal gambar ketiga kau macam tak puas hati je?.

hikhikhik.

cik najihah said...

anis..sape yg pakai shawl merah tu?

lisa said...

yang bertudung biru,ehem ehem ;D

mahalnya photographer Sunway tu.. -__--

GEMUKituMENARIK said...

nampak muka keriangan dkt situ . hehe . gemok tk pena pergi sunway lagon . huhu =(

♥ Cik Zack ♥ said...

wahhhh besttt tuh :) nk g sunway gk laa lps ni. hehehe

shahrazali said...

tak ajak pegi sunway lagoooooonnn....klu x,,leh sy ikut...bwk satu kelas jgk...hehehe..

GEMUKituMENARIK said...

kak anis di tag (=

julia said...

mesti best kan...nak g jugak

azzahoney said...

sunway mcm best.:)