06 March 2012

New Spirit for New Semester

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Alhamdulillah, akhirnya habis jugak praktikal di Puncaban Sdn Bhd, thanks to all staff and supervisor yang super awesome. Get a lot of knowledge and experience, dah nampak sikit-sikit masa depan aku. Habis je praktikal Jumaat lepas, semalam dah kena start kelas for new semester. 




Bila awal sem ni selalu tekad azam menggunung, nak buat yang terbaik untuk sem kali ni. InsyaAllah, kalau perangai berubah ke arah yang baik, hasil yang dapat pun mesti terbaik. Awal sem dah diduga dengan tak dapat kolej tapi setelah merayu, dapat jugak akhirnya. Kolej Mawar, we meet again. Effort lebih nak dapat kolej Mawar ni, so kena nikmati kolej sepenuhnya ni. hehe



New timetable for new semesterm. OMG dah sem 4 dah kau Anis! Tak pernah merasa lagi jejak sem 4 ni, dulu masa diploma pun tak sempat nak jejak sem 4 dah lompat maksuk degree. Jadi subjek pun yang baru-baru, tak pernah belajar, kena fokus lebih-lebih, tak boleh main-main. Nak dapat pointer 4.00! *cepat Amin*

Ada senarai sikit azam baru untuk semester baru. Ingat tahun baru je ke ada azam, semester baru pun kena ada azam. Saja tulis kat belog, nanti kalau tengah tengok baca blog sendiri, terbaca entry ni, terus insaf.








18 comments:

Aizat Shafiq said...

selamat menempuh semester baru... :)

p/s : dah lame jugak tak singgah kat blog nie.

Cik Suriz said...

waktu otw g kelas nampak anis, tak sempat nak tegur, laju bebenorr

shahrazali said...

good luck utk sem baru......

nak jugak tegur anis mcm cik suriz,,,tp x nampak2 plak anis ni....hehe....

steffany daph said...

wah.. dh sem baru. try ur best next sem! :D gud luck in everything..

nuruashia said...

chaiyokkk2!~

hazanis said...

fuhh kelas full....hari2 ada kelas..sama la kita...-__-'

daya said...

goodluck anis. :')

♥ Cik Zack ♥ said...

welcome to new semester my dear :))) hehehe bgus azam bru tu ;)

ReeneeRaaid said...

All the best anis!

CINTA UNTUK KITA said...

gud lak dear ;p

Syazwan Che Deraman said...

eh, bukan ke kau bakal cikgu ea?

cik najihah said...

gud luck weh

GEMUKituMENARIK said...

amin .

moga sukses ! (=

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

yeah right! New sem needs new spirits!!! SEMANGAT!

shiema sufian said...

Goodluck kak anis (:

nabila faryzza said...

a'ah kan. first time masuk semester 4 ni. time diploma xmerasa pun. :D

GEMUKituMENARIK said...

gudluck utk sem baru (=

moga lebih sukses !!

Anonymous said...

akk saya ada tweet ak..twitter id syarifatin...:)-fatin