14 February 2012

Tasha Manshahar

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Bermula di Facebook
You IM I dulu taktahu malu
I malas nak layan
So I buat tak tahu

You terus cuba dan mencuba
Sehingga I jatuh cinta
Gatalnya diri you
Membuat I terjatuh

Bila kita dah start mengada
Kita selalu keluar sama
Borak panjang panjang
Makan dan tengok wayang

Sikit sikit je I merajuk
You selalu sabar pujuk
Tapi sebenarnya 
I cuma test you saja

c/o :
Let me tell you that I love you
And I never wanna wrong you
Take my hand baby
Come, go through with me
Let me tell you that I miss you
And I never wanna lose you
You’re my heart baby
My life is incomplete without you

Dalam pada I gembira
Sometimes I feel so sad juga
Cause you dah berpunya
But I always want you to be mine forever
Please be mine forever 

Lagu : Tasha Manshahar
Lirik : Tasha Manshahar
Thank you Aizat Amir for the recording and Clora Studio.

Serius sweet gila lagu ciptaan bakal cikgu ni " Tasha Manshahar". Masuk ni dah berapa kali aku repeat. maybe penggunaan bahasa yang bercampur tapi rentak lagu dia sangat la sedap telinga mendengar. Tasha Manshahar ni ada blog dan juga fanpage di Facebook. Papepun yang main gitar baju merah tu handsome kan :) 

22 comments:

♥ Cik Zack's ♥ said...

haaa haa mmg best pun kan :) hehehe sukaaa gilaa. syed shamim tu hndsome. ahaksss :D

Cik Suriz said...

suke dengar yg sexeboat tu. :)

fathiahRAIHANA said...

suka sangat tone suara tasha. sedap :)

1st time dgar tasha pny aversion mr saxobeat tu, Wuhuuu dah fall in love, haha :D

nuruashia said...

ehh...syed shamim tu da ade kt entry nuru ok??
jgn amek die ahahhahahaha

AmirahSM said...

aip...hehe, dilamun cinta di fb ke..hehe

ehana said...

sepantas kilat je die fofular..haha..mmg sweet lgu ni...:)

Raisya Haris said...

Merdunya suara dia~

lisa said...

lisa pun repeat byk kali jugak bila dgr :) tp ramai org kritik kan video dia nii :/

Elih Japahar said...

awesomeee! best juga lah..

Syazwan Che Deraman said...

dorang ni, lepas famous, terus buat blog ea?

Syazwan Che Deraman said...

lepas dengar lagu ni.
dia nak challenge najwa latif ni.
kan?

by the way.
sedap jugak lagu ni.

ooo bakal cikgu.

Anyyss Shuhaimi said...

lirik dia je dah sweet kot. :)

Anyyss Shuhaimi said...

lirik dia je dah sweet kot. :)

nur anis said...

ala...baru nak dengar..lupa speaker orang pinjam..huhu

Khairun Ain said...

Hihi, kak Anis. Dia kawan kakak saye. Dia satu kolej and sokmo pergi kampus sesame dengan kakak saye.

Daddylicious said...

kool je ...nice!

teha said...

siyes i suke dgn si tasha nie.. dh laa comel , suare die sdp pulak tu.. hihihi ~

ajamokh's said...

memang ohsemm gila ! untung kak tasha dapat bf ensem macam syed ;)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Marina said...

dik...nak tanyer ni...lupela.. dalam d&b contract if approved drawing & spec berbeza, which one should we follow?drawing ke spec?ade blaja tak?

nanad said...

suara dia unique :)

nabila faryzza said...

taksuka lagu ni. sebab lirik dia takleh blah. HAHA!
suka tgk video dia nyanyi lagu mr saxobeat & hati ini. sedap ouh suara dia

S H I T E Q said...

hihi. bezzzzz! b4 ni salu dgr org ckp. huhuhu