02 February 2012

She is Iman Hidayah

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Sekarang tepon aku penuh gambar budak ni, dia sepupu aku, cucu Yusof paling kecik #buat masa ni#. Aku sekarang tinggal dengan dia la masa praktikal ni. Budak ni jenis jual mahal dengan aku, kalau aku nak ambik mesti lari, tu yang buat aku geram gila. 4hb ni birthday Iman Hidayah yang ke 2. Satu motif je dia panggil nama aku " Kakak Anis.. taman". Maknanya nak ajak pergi taman permainan, kalau tak haram nak dekat.










14 comments:

Jue said...

Budak2 cenggitu la..asl dekat je ngan kite sbb ade makna hahaha
Tringat time cousin bf aku wat doa selamat kat umah dia, anak aunty dia sorg ni sombong..bile bf aku kuar fon men angry bird trus nak jd kwn haha

laskar pelangi said...

comelnyeeeee dak tu:)

NuruAshiA ♥ said...

wawhh..comey dak2 tecit hohoho

.fariizza. said...

alalala. comeeelllnyaaa.

Syazwan Che Deraman said...

comel.
dia takutkan kau tu.

Adila Saidi said...

comel comel :)

steffany daph said...

budak laki yg curly hair tu cute. ^^ mcm hafiz pula. keh keh keh..

Hanie Dew said...

budak jual mahal cenggini la buat geram. kalau aku aku angkat bawak jalan jalan terus nak kawan. haahahhaha

budak penjara said...

comelnya dia ikat rambut

Nurul Iman Rosman said...

hai hai, done follow you.

okay, ade ciri2 keibuan.
boleh lah kawen sekarang ye :D

Anyyss Shuhaimi said...

jiran sebelah rumah gua pun camni. datang dekat sebab nak coklat. takde coklat,tanak kawan.

Aziha Ismail said...

ziha follow cni ...nice entry...follow me back ye..

teha said...

ololo.. comel nyee budak tu ! :)

GEMUKituMENARIK said...

haipp (=

gemok tag blog kak anis untuk satu contest .


http://menarikitugemuk.blogspot.com/2012/02/contest-happy-faces-by-captkeon-alhan.html