13 February 2012

Cantik Mata Memandang #tak kenal maka tak cinta#

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Segmen "Tak Kenal Maka Tak Cinta" tak mendapat sambutan. Aku dah agak sebab segmen ni macam rumit sebab kena buat review bagai, kalau aku pun, tengok segmen yang ngarut-ngarut macam ni dah tekan pangkah laju-laju. Tapi ada jugak yang sudi join, terima kasih sangat kepada 4 anak dara yang comel lote merajinkan diri join segmen ni. So, entry ini khas nak kenalkan 4 blogger yang cantik mata memandang iaitu Shiteq, Sharifah Zakiah, Nurul Ainul Farhain dan Adila Saidi.



Pemilik blog penuh warna pink ni baru je start blogging October 2011, even baru tapi blog beliau tak macam budak baru. Cara penulisan ok, blog pun kemas je sedap mata memandang. Tak rugi korang jenguk dan follow blog pink cantik menarik ni. Jadi cepat tekan laju-laju banner di atas.



Kak Zack ni setahun tua dari aku, rasanya ni dah kali kedua aku review belog sis yang cantik ni. Anak bongsu + manja ni orang Kuantan. Senior Nurudin Nazrin masa sekolah menengah. #sekolah agama tu# Boleh dikatakan sis ni pembaca setia belog Anis Adila Aris. Selalu support segmen yang aku buat dan juga comment entry aku. Kalau korang rajin singgah blog ni, aku percaya dia akan blogwalking balik blog korang. Kalau nak tengok muka anak syed yang cantik ni, cepat la pergi blog dia :) 


Blognya kemas aje, pemilik blog ni pun comel lote ada lesum pipit dipipi. Blog ni simple aje, rasanya blogger ni pun ada jual online shopping. Barang yang dijual pun cantik-cantik. Ok boleh la singgah blog dia sekarang dan shopping :)


Blog ni pun baru je dibuat, Ogos tahun lepas. Blog kemas, simple dan comel ni milik Adila Saidi. Cerita dalam blog pun pelbagai, ada pasal diri empunya blog sendiri dengan hal isu semasa. Macam-macam ada. Jangan lupa tau singgah belog dia ye.




10 comments:

ReeneeRaaid said...

bagusnya anis. rajin promote blog org lain :) keep it up

Syazwan Che Deraman said...

hari tu, terdetik nak join, tapi tak cukup masa.
hehehe.

have a good day Anis.

Adila Saidi said...

terima kasih anis :)

♥ Cik Zack's ♥ said...

xpe anis :) mybe trikh skejap sgt kot. org lain x smpt nk join.

btw, tengkiuuu my dear :) anis adila is my sifuuu ! hehehe

naf. said...

wahhh thanks kakak. sekali terus tlg promote skli online shopping kte hee. terima kasih sgt :)

S H I T E Q said...

lorrr. x pe la x jd segmen tuh. hihi.

thanks btw! :DDD

NafiesaYeop said...

Rajin promote belog orang kan akak ni.Promote blog kita sekali ah camtu.Haha LOL :)

nuruashia said...

terlepas sudahhh~

teha said...

mlm nie bole laa kite nk bw kt belog2 kt ats nie.. hehe :)

shark said...

uhhh
shark lambat..
tdak leh join:)