20 February 2012

Baucer 1 Malaysia

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Sebelum ni ramai dah update pasal Baucer 1 Malaysia ni, aku je lambat sikit. Orang dah habis guna RM 200, aku baru guna RM 100, tu pun puas nak habiskan, tak tahu apa nak beli. Cuba bagi baucer Parkson, dalam sehari habis aku buat shopping. Baru ni pergi la kedai Sinaran kat Seremban, aku bayar 40 sen je untuk semua barang. hehe



seronok beli barang tapi tak keluar duit :D

14 comments:

nur anis said...

saya pun baru shopping alat tulis..tapi tumpang voucher buku adik..hehe

iyka zulaika said...

Iyka tak beli apa apa lagi. hee

Syazwan Che Deraman said...

semalam ada guna baucer tu.
bila dalam otak fikir ambik buku pakau baucer kan.
bila masuk kedai baju pun terasa macam nak beli guna baucer.hehehe.

lisa said...

lisa lagi la x dpt baucer tu T_T bestlah :)

cik najihah said...

da habis???

Anyyss Shuhaimi said...

Sama la kita. baru guna RM100 jugak.

zulhilmi tempoyak said...

awk...


ohhhh.. awak..

jom kte g bli sme2 nnt ek..
sy bleh tumpang voucher awk..
sbb sy dah guna habes.. heee

starzieti said...

bestnya shopping tapi tak kua duit. :D

teha said...

kite xdpt pon bauncer tu T.T

KizZ said...

Seronok beli barang tak kuar duit,just kuarkan ic ngan baucar je..hihi



AWAS sesuatu yang ohsem menanti anda

Daddylicious said...

benda apa pun kalau free mmg terbaik!


haha!

S H I T E Q said...

baru amik isnin lepas. 1 buku je baru beli rm50. hewhew

Liza Razak said...

jeles betul korang boleh dpt baucer buku.zaman sy dulu x de..kena mintak ngan mak duit..hehe

shiema sufian said...

Shiema baru nak habiskan lagi 100 petang ni (: