06 February 2012

Alone

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Selalu kalau keluar rumah mesti ada yang orang teman, tak kawan mesti adik. Tadi kena keluar Temerloh beli tiket bas nak balik Seremban. Puas cari orang nak ajak teman tapi tak ada. Nak ajak adik, celik mata cari dia, dia dah tak ada kat rumah. Jadi kena la keluar sorang-sorang. Pusing satu bandar Temerloh, masuk keluar kedai. Satu benda tak dapat. Ikutkan nak beli seluar, disebabkan tak ada pengkritik jadi tak ada confident dengan diri sendiri untuk membeli.

Serius keluar sorang memang tak best. Pergi dari satu kedai ke satu kedai macam jauh je, kalau ada orang teman tu kejap ke dah sampai sebab sibuk berborak. Nak makan sedap-sedap pun tak payah fikir dua tiga kali sebab boleh share duit kalau mahal.


keluar sorang-sorang, mesti la tangkap gambar sendiri

14 comments:

Adila Saidi said...

mmg keluar sorang sorang tak best sbb semua kene fikir sendiri. haha :)

cik najihah said...

so sory syg...nnt kite kua same ye..lap u

nuruashia said...

heehehhe..cyan die..bf mne dik??

wanoniss said...

huhu . . kuar sensorang mcm tu plak jd nye . . tp kalo kuar rmai sngt peneman x best gak . . huhu . . mybe, lam 2 3 tu ok la kot . . kan kan . .

Syazwan Che Deraman said...

aku selalu keluar sorang sorang.
makan roti canai sorang sorang.
makan cendol pun sorang sorang.

member semua jauh jauh.
kesian tak?
hahaha

laskar pelangi said...

thats true:)
kalau keluar alone,mesti jari gatal nak snap gambar dalam kereta.ehehe :)

tieha ismail said...

tieha pon ta suke kalau terpaksa keluar sensorang...rasa semacam aje...

budak penjara said...

jln sorang la best..baru leh control macho or ayu haha

farra said...

awat ta ajak?orang pon kat temerloh ni..cuti..huu

EZAD AMIR said...

sy pn x suka keluar sorg2..biasa nya sy ajak nenek sy ar teman..hek3..keluar sorg2 bhya..

S H I T E Q said...

heee. rasa plek kan kuar sorang. x enjoy

capt. keon alhan said...

sabo ye...skli skla kuar sorang...

shiema sufian said...

lawanyaaaa akak, kenapa tak ajak shiemaaa (: hikhik.

♥ Cik Zack's ♥ said...

keluar sorg mmg x best ! rasa mcm hdup sorg2 je kt dnia ni. hakhak mlmpau :D