09 February 2012

10 Entry Wajib Baca

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Sekarang ni ramai muka-muka baru yang bertandang dalam belog ni. Alhamdullilah, ramai yang sudi berkawan, sudi comment entry, yang penting sudi baca entry dalam belog ni. Terima kasih daun keladi, lain kali buat lagi. Jadi kepada yang baru kenal Belog Anis Adila Aris ni, disini aku ada letak 10 entry sebelum ni yang aku taip kerahan kepala otak untuk berkongsi ilmu, teguran, nasihat dan pedoman untuk korang baca. Yang baik ambik, yang nakal letak tepi ok. 











Kalau korang nak baca entry yang lain, boleh la tengok kat side bar " Cerita HOT ", #bajek orang suka baca entry aku aje#. Selamat membaca ye :)



12 comments:

Elih Japahar said...

Menarik..jom baca sampai lebam :)

Lea Isnawi said...

ok! nanti nk terjah satu satu

nur anis said...

bahaya tu baca sampai lebam..nanti jadi panda..huhu..just kidding..:)

Syazwan Che Deraman said...

comelnya tombol katil rumah kau..................

hehehehe.

.: mama lynn :. said...

anda di tag

nanad said...

semua tajuk best2 >.< nak terjah semuanya ^_^

nuruashia said...

wawhhh..oke bosss =)

lisa said...

akan terjah !

S H I T E Q said...

hihi. noted!

ReeneeRaaid said...

interesting entry. first time I visit blog u :)

teha said...

kite suke entry lelaki idaman.. hihihi :)

shiema sufian said...

Wowww, naaak baca (: