23 January 2012

Temerloh Dah Maju

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Kalau dulu selalu mengeluh, Temerloh sangat membosankan. Kalau nak dating je, tak tau nak pergi mana. Jalan pusing satu bandar, tak ada idea nak pergi mana, terus balik rumah. Kiranya kalau budak-budak Temerloh ni tak didedahkan dengan kehidupan sosial macam orang duduk kat bandar besar. Wayang, bowling semua tak ada. Kalau nak tengok wayang kena pergi Kuantan atau KL. Sebab tu kalau nak keluar bnadar Temerloh pakai selekeh pun tak apa, tak ada siapa nak heran. Pakai stylo mylo tu yang orang pandang pelik. 

Tapi sekarang, bandar Temerloh dah berubah dengan adanya Starmall yang baru siap kat Mentakab. Tapi tu pun banyak lagi kedai dalam mall tu tak bukak lagi. Yang paling menarik perhatian, mesti la sebab adanya GSC Lite dibina dalam mall tu. Tak payah nak pergi jauh-jauh. tengok wayang. Lepas ni, boleh dress up KL dah kat Temerloh.hehe

Semalam bawak la adik-adik pergi Starmall tu, ikutkan nak tengok wayang tapi still tak bukak lagi. Kempunan la adik aku nak tengok wayang. Last-last duk lepak kat McD aje. Jom tengok gambar.. :D





Update entry ni ambil masa setengah jam.
Serius broadband ni sangat menyakitkan hati.
grrrrrrrrrr.....

6 comments:

bobiedanbad said...

mesti seronok berjalan dengan adik-adik

nuruashia ♥ said...

wawhhh...mmg maju..ade wayang siap :P

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...

peh cayya lah mentakab ! kampung kat sana but jrg gila balik haha

ehana said...

kat klantan xde wayang gak..haha

Muhammad Ikram said...

yeah, temerloh sudah maju...:)

cik najihah said...

untungla..x semak da kuantan hahaha