19 January 2012

Sambungan Rezeki Awal Tahun

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Dah janji kan nak update pasal Rezeki Awal Tahun ni, hari tu just letak gambar setepek pastu bla. Sebenarnya, girrlfriend cousin aku, Kak Ika mintak tolong jadi model untuk selendang yang dia jual. Cantik sangat half moon shawl tu ok. Rasa nak ambik, bawak balik je. Layan gambar dibawah, aku tak adalah secantik model-model yang lain. Ni pun first time kena makeup macam ni. Btw, korang boleh tengok kat page Aara Closet, kat situ ada jual banyak kain pasang dan selendang. 




Aku dengan Kak Ika @ owner Aara Closet @ MUA 



11 comments:

nur anis said...

kalau x cantik, takkan jadi model..:)

model cantik, tudung tu pun cantik la...suka tengok..

nabila faryzza said...

nampak lain muka kau. hehe :)
Alhamdulillah, rezeki

ciEk NiENa said...

seus chantek. suka la tengok awk di make-up kan.

asiah_najihah said...

cantik la anis..xmekap pon cntik jugak..hehe

cik najihah said...

lain gila seh muke..macam pengantin haha

wani said...

jadi retis la pasni hihihi

Anonymous said...

lainnya muka.. x mekap tebal2 lg cantik.. hehe

shahrazali said...

nape muka awk nmpk lain????

tp tetap cantik seperti selalu wlupun nmpk tembam skit..hehe..

Noorul Amera Adnan said...

lainnya muka anis bila makeup btw cantik =)

daya said...

lainnya muka anis. tapi, still cantik. :')

♥ Cik Zack's ♥ said...

Ya Allah cntiknye nis :) Hmpir x knal. tp mmg lawaaaa gila laa ^^ sesuai jadi model tau :)