20 January 2012

Running Man datang Malaysia?

Assalammualaikum dan selamat sejahtera



Ingat lagi bila mula-mula diperkenalkan dengan Running Man, mulut mengomel even baru tengok 5 minit "cerita apa ni, ala macam tak best je" tapi sabarkan diri tengok sampai habis. Lepas tu terus melekat dari satu episod ke satu episod, gelak sorang-sorang tak ingat dunia. Sampai lagu Kim Jong Kook jadi ringtone handphone.

Tiba-tiba kecoh kat facebook, Running Man nak datang Malaysia. OMG! Mari peminat tegar Running Man, kita like sama-sama supaya impian menjadi kenyataan. Dengan like beribu-ribu kali di link bawah ini..




kan best kalau Joong Ki pun ada :)


9 comments:

faa.rosli said...

best! best! lagu ringtone faa Rosa- HaHa..hehe

si ngokngek said...

perluka aku kejar lelaki tue..eh tetiba..HEE

Izzati Tatie said...

sume kecoh bebeno ckp Running man nak mai msia.klu dorg xdtg.wat kuciwa jerT_T

shahrazali said...

budak rumah sy sllu tgok Running man ni....sume episod khatam dah dia..hehe..

Paradise Gal said...

joongki comel kan.. :P

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...

mari mari datang malaysia
HAHA . follow here

nabila faryzza said...

comel gila okay jongki. kesian dia kena prank masa bday dia tuu

shiki said...

yaayyy!! sum dwa!! xD

tshirt garism said...

grab runningman t-shirt
visit:http://tshirtgarism.blogspot.com/