15 January 2012

Review Blog Bersama NorNadiah Dot Com

Assalammualaikum dan selamat sejahtera



Nak join jugak klik sini, cepat sebelum 16 Januari.

Nak komen sikit ni, lepas baca jangan marah pulak.hehe.. Belog comel lote warna pink, *sukasuka* tapi kena kemaskan sikit, maybe pakai 2 column dah ok kot, gadget yang tak berkaitan, tak payah letak rasanya. Lepas tu besarkan sikit tulisan untuk "title post", melilau mata cari tajuk post..hehe
Sekian, jangan marah. Ambil yang membina, buang yang tak guna..hehe


5 comments:

Miss Nadya said...

yeah anis adila komen..:)

ha'ah..masa tu nad tak tahu nak edit kt mn,,:)

nad rajin sgt tukar template..hehe,nad tak marah pun tp nad lagi suka sebab itu bermakna anis perasan..:)

bukan masuk pastu keluar mcm tu jer..:)

nad hargai..:')

Woofer Storm said...

gud luck ye^^

Woofer Storm said...

gud luck ye^^

Miss Nadya said...

dear,nad tengok background ni dah macam baju kurung cotton jerk..:)

✿MisS NadRAH♥ said...

singgah sini=)