28 January 2012

Ohsem Tagline Contest by Kedai Kiz

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Segalanya ohsem tentang contest, hadiah-hadiah, penaja-penaja dan barang-barang yang dijual dari Kedai Kiz pun ohsem. Tak tahan nak taip laju-laju join contest ini, otak pun ligat berfikir cipta tagline paling ohsem.
Nak tengok apa yang ohsem sangat, laju-laju tangan klik sini.

Semua orang boleh join contest ni, melalui belog atau facebook. Jadi sesiapa berminat boleh la tengok di Page Kedai Kiz untuk join contest ni dan usha baju-baju cantik. Cepat sebelum 6 Februari :)

Dah nama ohsem tagline contest, mesti la kena buat tagline kan..ehem..ehem.. 
persembahkan tagline ohsem untuk Kedai Kiz


2 comments:

♥ Cik Zack's ♥ said...

amboih anisssss, cre type entry ni mcm x sabar2 nk jd pmenang ni :)

Gudluck my dear ^^

KizZ said...

ehemmm ada harapan ni anis...tungguu..