12 January 2012

Ke"bulat"an

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Sekarang boleh senyum sikit aje


Kalau senyum lebih-lebih, nanti muka bulat macam tembikai


Tinggal satu lagi paper, hari Selasa ni lepas tu boleh bersuka ria. Boleh update belog 23691 kali sehari. 3 hari yang memenatkan, setiap hari bangun pukul 5.00 am tidur pukul 2.00 am. Baru nak legakan kepala otak kena study untuk subjek esoknya. Tapi sengsara sudah habis bro, "bersusah-susah dahulu, bersenang lenang kemudian"



7 comments:

shiema sufian said...

alaaa, dah lama shiema tak masuk belog akak cantik shiema. blog yang paling shiema suka baca (: hihi. comel lah akak (:

[fArAh aLiAs] said...

ayuh! join segmen dari FA..!!

http://coretanharapan.blogspot.com/2012/01/farah-alias-aku-artis-favourite.html

ila said...

wish u luck utk exam sis.


senyum lebih2 lagi comell la.mne ade cm tembikai

Anis Adila Aris said...

@shiema sufian

tq sheima...akak pun dah lama x singgah belog shiema..

Anis Adila Aris said...

@ila

tq dear, gmbr nie cam cover.. klau tak mmg mcm tembikai..hehe

cik najihah said...

besarnye muka hahahahah

Anis Adila Aris said...

@cik najihah

kalau boleh nak close up lagi tu tapi kang nampak la cela-cela di muka.