13 January 2012

QS Fun Time

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Tahun lepas, * macam dah lama je padahal bulan lepas* budak sem 3 Quantity Surveyor ada anjurkan QS Fun Time, konon-konon macam sukaneka la. Mula tak nak join tapi nak support event batch sendiri, jadi join jugak la jadi peserta even kawan-kawan lain jadi urusetia. Dengan mengorbankan masa tidur di hari cuti, kitorang join la game ni. Tak sia-sia, gabungan tenaga Anis, Zakiah, Eja, Miedah dengan Yong, kitorang dapat 3 hamper yang BESAR.

Dari 4 game, satu game je kitorang kalah. Yang lain dapat no satu dengan dua. Hebat kan! Nah layan gambar. Gambar yang cantik diambil oleh kamera mahal orang lain dan gambar yang buruk diambil oleh tepon aku yang 5.0 mega pixel ni je.

pape tangkap gambar dulu sebelum bertarung
detik kemenangan, no satu dowh



game kedua ni pun menang. Aku conduct kat belakang



dari kiri : Miedah, Anis, Eja, Zakiah & Yong
Kamilah JUARA


bersiap sedia nak berperang, masa ni kitorang men tembak-tembak air

Mampu dapat hamper sebanyak tu?

Lepas ni aku nak update belog sampai
korang tak daya nak tengok nama
belog aku dalam dashboard..haha


8 comments:

nabila faryzza said...

tema kte time tu, THE JERSEY *sebab pakai jersey* dengan tag line BUKU LIMA. haiyak!! HAHAHA :D

cik najihah said...

nis. kau nampak chubby haha

Anis Adila Aris said...

@cik najihah

mmg aku gemok dowh skang.. kena start diet cuti nie...haha

ILA SYAMILA ♥♥ said...

makin lawa dohh kak anis ! hihi nak pinjam jersey merah tu boleh. kekeke

.........cP~ said...

Best kan have fun dengan kawan-kawan. Cipta kenangan sebelum berpisah..nanti mesti rindu..

Anis Adila Aris said...

@ILA SYAMILA ♥♥

ishh mane ade la..jersi merah tu pun orang lain bagi..hhehehe

Anis Adila Aris said...

@.........cP~

sekarang rindu waktu sekolah, nnti dah kerja rindu waktu kat u pulak...adoi....menanggung rindu je la nanti.

✿ Miss Erin ✿ said...

wah! QS fun time?? mcm best jeee :))