17 January 2012

Exam? Apa tu?

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Memandangkan exam dah habis bermakna cuti sem bermula hari ini memang membuatkan terus lupa apa maksud "exam". Akhirnya habis jugak sem 3, selamat menduduki semua exam tanpa ada kecedaraan mental atau fizikal *hiperbola gila aku ni* Jadi misi seterusnya, tengok Runningman sampai lebam, update entry sampai muntah dan facebooking sampai pengsan, tidur sampai tak bangun-bangun.

Aness, roomate yang disayangi
study duapuluhempat jam bersama-sama

detik-detik terakhir sebelum masuk dewan
last paper dowh :D


Ceh, terus hilang angan-angan nak bersenang lenang di rumah makan keropok moli tengok cerita kartun kat Astro Ceria yang diulang 230691 kali. Dengan dukacitanya, cuti sem tak ada, praktikal sebagai ganti. :'(




9 comments:

ehana said...

slamat pulang...
slamat berpraktikal~~~~
sooo...xde la tdo smpai xbgun2 tus..hihihihi

nur anis said...

hehe..macam saya dulu la..habis je final exam, kena praktikal..huhu

Princess Feyqa said...

sama lah kita hbes sem 3 dh hehe bahagia gila kan :D

S H I T E Q said...

happy practical-ing! huehue :)

Cik Suriz said...

kesian.. hahaha

ILA SYAMILA ♥♥ said...

selamat berpraktikal kak anis :)

shahrazali said...

laaaaa.....

selamat praktikal...hehehe...
ok la kan,,terisi masa cuti awk..

nabila faryzza said...

tak merasa la cuti sem ni sbab sem lepas dh merasa 4 bulan dh.

✿ Miss Erin ✿ said...

ouuhhh.....memang budk degree lau cuti sem, ada praktikal ea?? good luck awk praktikal! kita nerves nie, next sem praktikal.. :|