20 January 2012

Ehem...ehem.. fakers

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Dulu aku sibuk fikir, kenapa la orang ni kecoh sangat ada fackers tapi bila batang hidung kena sendiri, baru terasa membaranya jiwa. Selalunya orang dah terkenal je yang ada fackers, adakah ini petanda... :) Boleh lagi aku senyum kan, aku dah add Minah Sopan ni, tapi tak approve lagi. Nak pm tak boleh, gila private facebook. Baru nak kenal-kenal. ceh, sombong betul.

nasib baik ambik gambar saya yang comel

17 comments:

Cik Suriz said...

kene jugak? hahaha !

AmirahSM said...

adoi..minah sopan pulak namenye tuu..takot la tuu nak guna anis adila..hehehhe..

cik najihah said...

wehuu anis da pemes..haha

cik najihah said...

wehuu anis da pemes..haha

Anonymous said...

mcm mne tau ade facebook yg guna gmbar awak nie? ntah2 lg rmai org yg kene nie...huhu...

.........cP~ said...

oh..ini cuma kalau orang glamor je ni...

Faqihah Husni said...

FAMOUS LETEWW

Anis Adila Aris said...

@Anonymous

kawan yang jumpa fb nie... ye kot, jahat tol diorang ni..

S H I T E Q said...

dh femes dh anis :DDD

Cik Eka said...

sian awak..adui makin takut nak letak gambar kat fb...kat blog..

Paris Lipton said...

wow retis...eheee ;)

faa.rosli said...

gune name minah..cbe gune gadis ke, wanita ke, adik ke,..kan lagi sopan..hehe

asiah_najihah said...

bahaye2 jadi org glamour cm anis nie..hehe

shahrazali said...

retis la dia...hahaha..
org cantik kan,,,sopan plak tu... msti la jadi cmni....

bahaya tau cmni...tkut dia buat lagi teruk...mksud sy edit2 or tampal muka awk kat badan org lain...

ehana said...

alamak......jhat!!die plih yg lawo2 je nis...:)

♥ MRS ZACKS ♥ said...

ni petandanya anis mkin hottttttttt :))) kih3

aku senbei said...

makin femes