22 December 2011

Musim Kelas Sudah Habis Bro

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Berakhirnya kelas Construction Technology esok, jadi tamatlah pembelajaran 14 minggu untuk semester 3 Sarjana Muda Ukur Bahan.  * tak sabar-sabar nak update entry hari ni jugak*. Tinggal satu je kelas esok,  test semua dah siap tunggu nak final je dah. OMG, punyalah tak sabar nak exam.

Aku memang suka kalau dah masuk study week ni, assignment tak payah buat, tak payah pergi kelas, test dah tak ada. HEAVEN gila kot. Tapi sementara je nikmat ni, minggu depan dah start jadi orang gila. Pulun study siang malam sebab baru nak tahu apa yang belajar selama ni. Tu la waktu kelas sibuk meseg pakwe. Bak kata lecturer aku " study week bukan untuk revision week tapi reading week".

5 comments:

laskar pelangi said...

aloha si gadis cantik!;)
pelangi pun dah habis kelas hari ni. dah start cuti cuti dari beban asgment dan kena perli kuliah.syiokkkk habissss! tp yg xsyioknya, lepas studyweek ada final..uwaaaaaa~

goodluck dear:)

Raisya Haris said...

Good luck akak anis! :)

LIYANA MASTURA said...

Haha.Agree with you anis. Study week is readign week:p Btw, good luck okay!

cik najihah said...

aku x saba nk abis sem ni

Cik Aish said...

hehe sama la..dulu aish pun suka study week..bgn lambatttt..heaven..hahhaha