11 December 2011

Everything Is Over

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Akhirnya kerja-kerja yang buat hidup aku huru hara sejak menjak ni dah siap, tinggal 2,3 assignment je sebelum final. OMG, dah nak final rupanya. Just about 3 weeks more before final tapi still rasa macam tak ada apa-apa dalam kepala otak aku ni. Pengunjung belog pun makin lama makin kurang, sedih je tengok comment ada 2,3 kerat je. Tapi kena terima hakikat la, aku pun tak pergi baca belog orang lain apatah lagi nak comment. Nak tengok Running Man pun tak sempat.

Sorry ye sayang sekalian, diri ni dah lama tak menapak kat belog korang tapi nak buat macam mana, study is priority than others. Maybe lepas ni ada KOT masa nak update beloh, singgah belog korang dan comment best-best kat belog korang. Kesian tengok belog ni sunyi sepi, tak ada yang sudi nak komen, tak ada yang sudi nak datang, tak ada yang sudi nak like entry kite...ish..ish..

Last...nah amik peluk cium dari aku. Lepas ni rajin-rajin datang belog ni tau...

5 comments:

ishiko said...

datang datang

Diana said...

goodluck utk final awk tau.. nah peluk cium utk awak jugak..:D

cik najihah said...

mish ur hot entry lah beb

in me ^ _ ^ said...

alololo...cian die ae

nabila faryzza said...

sempat lagi tu, "nak tgk running man pun tak sempat"
haha! takpe, lepas ni boleh layan sampai lebam