01 December 2011

Bulan 12, Owesome

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Bukak belog, tengok ramai komen entry, nak cakap aku buat entry baru yang gempak tak ada pulak. Pastu dalam hati aku, "mesti ujang dah review belog aku ni", sebab tu ramai yang datang. Tq Ujang untuk kata-kata nasihat dan pujian :)

Berbalik pada tajuk entry, bukan aku tak pandai nak eja awesome tapi owesome menggambarkan betapa bulan 12 ni bulan busy untuk student macam aku. No wonder tak update entry berminggu lamanya. Sebulan sebelum exam, memang boleh giler dibuatnya. Semua assigmnment nak submit, test lagi. Aigooo...

8 comments:

Raisya Haris said...

Eh, akak anis study mandarin juga eh? Good luck with you study, akak. :)

SoLy SoLicious said...

jgn lupe buat notes 7/12 tuk bday sy ye..hehehe..*muke xmalu

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wahhh...bz nye dieeee.. heheh :)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, padatnye jadual..hehe

✿ Miss Erin ✿ said...

ambik course Quantity surveying jugak ea?

laskar pelangi said...

wotwotwot! good luck awak:)

=)

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Wooo! busynya...gud luck ye...mmg pening tgok calender tu haha

sticker_getah said...

memang busy betul ye,hehe...