19 November 2011

Updated

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Waa, lama betul tak update entry, hari ni baru teringat yang diri sendiri ada belog. Malas, tak ada idea dan tak sempat, pakej yang lengkap untuk alasan tak update entry. Nothing special happen masa aku tak update entry ni, cuma tadi je aku akhirnya dah ambik MUET. Tawakal sahaja la lepas ni dengan keputusan,usaha ada la buat sikit-sikit malam tadi. Arghhh, kenapa aku rasa pelik gila cara aku taip entry ni!

Apa-apa pun, nak berterima kasih kepada sesiapa yang still sudi datang belog ini even tak ada entry baru dan follow belog ni. Harap belog ni dapat la bagi ilmu pengetahuan, even sedikit. Tak lupa, thanks to Nuffnang, yang baik hati bagi BE even aku tak update entry sejak kebelakangan ni. Selalu tau macam ni, kalau masa aku aktif, update entry 234 kali sehari, punyalah BE payah nak masuk. Aku 12 hari satu entry, baru nak bagi. 

Owh, baru teringat, hari tu aku ada pergi main ice skating kat Sunway, nanti aku story. Serius aku taknak dah main benda alah tu. haha

konon-konon busy



2 comments:

DAYG ♥ said...

rindu nak bace entri..

wooo, dah xrindu dah. :PP

SoLy SoLicious said...

kdg, nuff bagi nyk BE time jarang update..haishh