08 October 2011

Tak Sempat Nak Berfikir

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Hello sayang, ni hao? ni mang ma? wo jiao shenme mingzi? * pengaruh kelas Mandarin* Aku ni seminggu dua tiga kali je update belog. Mesti korang bukak je belog aku cerita lama, pastu taknak bukak dah sebab tak best. Baik bukak belog yang update hari-hari kan..adoi..

Aku sekarang dah tak macam minggu pertama dulu, boleh bersuka ria berjimba sini sana. Sekarang ni macam-macam assignment kena hantar, macam-macam kerja kena buat. Macam sekejap je masa berlalu, tengok-tengok dah nak masuk minggu ke lima sem tiga ni. Rasa macam nak matikan jam tangan sendiri supaya masa tu tak bergerak tapi still ada jam telepon yang berfungsi dengan baik.

Aku busy dengan kelas sampai tak sempat nak berfikir nak update belog, boleh aje aku nak update belog ni cerita ngarut-ngarut rutin harian aku  tapi aku taknak pembaca belog ni tak dapat apa-apa ilmu bila baca belog aku, aku nak entry aku at least ada benda yang boleh disampaikan, tak ade la buang masa korang. Macam entry ni sangat tak memberikan ilmu..kiki

konon-konon busy


7 comments:

cik najihah said...

hoho samelak aku..
nmak kelua pon malas..banyak sangat keje..
aku baru je kenalkan die lah :)

SoLy SoLicious said...

wallaaaweeh..... bz bebenor ha..

Elyzatul Nastaysah said...

wah..busy nye anis.pape pon,wish u gud luck tok sume asgment tu.=)

nuruashia ♥ said...

hahahaha..adoilaa...busy bebenor nmpk :P

Syazwan Che Deraman said...

macam hantu cina je aku tengok.
hehehe

JIJI YU said...

kesian kt ko

ayuyuuu :) said...

alala.
siannye.

:) keep it up.