29 October 2011

Tag from Najihah Fara

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


tengah belaja ke keje ke skolah?
Currently in UiTM Shah Alam as a student, teringin jugak satu hari nanti jadi tukang ajar pulak.
pencuci muke ape yang korang tengah pakai skang?

pengalaman paling2 pahit korang penah alami
ditinggalkan oleh orang yang disayangi...acecece
mane lagi bes : bruno mars @ anuar zain?
bruno mars sebab best, aku tak minat lelaki melayu.*tak sedar diri*
upload gamba 2 orang yang paling korang sayang


aku tak faham soalan sebab tu letak 2 gambar tapi 3 orang
komen sikit blog daku ni 
best sangat, kadang-kadang ada entry memberi tamparan hebat * tiba-tiba teringat lagu tamparan wanita*
pandangan korang tentang daku
comel macam Anis Adila Aris, kbai
mane lagi prefer : celcom berokband @ maxis berokband @ digi @ yang lain?
wifi UiTM, terbaik sebab FREE
sape artis yang korang nak sangat2 jumpe
Lisa Surihani, adore sangatsangat
artis yang kureng suke
tak tahu nama tetapi yang buat video klip lagu yang mengghairahkan tu, yang Gambit as director
pandangan korang tentang blogger2 sekarang
semua comel lote, baik-baik dan sangat penyayang. *penyayang?*


4 comments:

cik najihah said...

hahah ok da 2 blogger aku bace sume aku gelak..da agak gamba nudin konpem ade haha..
bruno mars kan..awwww suke

Noorul Amera Adnan said...

nice answers. xtahan xsuka lelaki melayu lalala

<--- penyanyang haha *muntahh

ekin.. said...

lisa surihani..:) ramai adore dye..yeah..wifi UITM mmg awesome..;D bahaha,,,

nabila faryzza said...

wifi UITM meamng TERbaiklah wa cakap lu. FOC