29 October 2011

Stress

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Bila stress macam sekarang, rasa macam nak kenal dengan semua lelaki yang kacak-kacak, ajak belanja saya makan yang sedap-sedap.


Dalam kemurungan yang amat, sebab tu hari ni je dah berapa kali update blog. Rasa nak nangis.. :(



12 comments:

♥ Amy Amir ♥ said...

Yes , mengalami masalah yang sama ! seriusss :'((

Elyzatul Nastaysah said...

student mmg la m tu dear.chill k darl=)

♥ MRS ZACKS ♥ said...

Sabar ye syg :) buat slow2 mst bley punye ^^

DAYG ♥ said...

the best way : forget them XD

cik najihah said...

jangan tension2 ye syg

BlueiceButterfly said...

~selesai satu2..jangan stress2 :)

Umie Artoqiemie said...

alorr chill la.. nanti aku bawakan kau laki korea nak? haha

onie said...

ada kutu tak kat rambut tu?hehe :P

Xavi De said...

tak kan sampai camtu skali serabai, stress punya pasal..hehe

apak cikidong said...

meh meh meh apak belanjaaa.. apak pun kacak gak.. kahkahkah

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

mmg stress klu dh mcmni kan? i can feel it! tapi sabar je laa...~

nabila faryzza said...

HAHA! assignment IT yang memang worst! macam ape jee