20 October 2011

Sihat dan Badan Cantik

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Rasa lama sangat dah tak turun riadah petang-petang, last masa di PLKN dulu. Tapi tadi disebabkan lecturer yang baik hati habiskan kelas awal, jadi laju-laju balik bilik salin baju dan pergi pusat sukan UiTM untuk main basikal. Separuh UiTM Shah Alam jugak kitorang pusing dengan basikal, tiba-tiba rasa paha makin kecik..kiki

Sedang elok, habis pusing hujan start turun. Jadi ada mini gym yang comel * kalau mini je mesti comel* kat pusat sukan UiTM untuk kitorang sambung mengeluarkan peluh. Pergh, sangat best, jadi lepas ni boleh beriadah selalu sebab boleh sihatkan badan, dapat badan cantik, dan dapat cuci mata tengok abang-abang badan tough main bola.












7 comments:

ekin.. said...

seronok kan g gym..:)

shiema sufian said...

wuu, exercise boleh kurus :) btw, kak anis uitm shah alam faculty ape ye ?

nuruashia ♥ said...

perghhhh bersenam sakan nmpk :P lepas ni 6pax ler tuuu~

♥Lady Ainaa♥ said...

wahhhhh..seronoknyew dpt exercise...huu, sy nk gak exercise tpi kemalasn ni mendahulu rentak kaki..T^T..

nabila faryzza said...

bila sekali sekala turun gym, macam ni la gamaknya. bergambar lebih. hehe! tapi best dapat main basikal. rasa peha ni dah kecik la weyh! :D

AfiekJibril said...

weyh jom join aku main frisbee kat padang...ada team perempuan..haha

cik najihah said...

semangat