25 October 2011

Kenapa Pemalas Sangat Ni

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Sedih bila tengok benda ni kat side bar


Hipotesis #semakin bertambah bulan, semakin malas nak update belog#. Hari ni dah 25.10 tetapi hanya 11 entry sahaja untuk bulan ini, selebihnya nan ado. Nak kata sangat sibuk buat assignment, study sampai tak sempat nak bukak belog, buat tutorial sampai terlupa ada laptop, semuanya dusta semata-mata. Perkara sebenar, assignment memang berlambak tetapi tak berusik, hari-hari bukak belog dan hanya baca entry orang, dan masa belajar dalam kelas, terbayang-bayang laptop kat bilik. Jadi kesimpulannya diri ini sangat MALAS.    *siapa bf saya kena pikir beribu kali untuk dijadikan isteri*


Tengok, entry pun tak ada motif. Gambar pun tiada kaitan dengan entry. 

Ok dah publish baru teringat tujuan asal entry ni, #nyanyuk, cepat lupa# cuba tengok belog aku bersih suci, actually dah bosan dengan background lama, header kat atas ni pun aku dah bosan tengok, cuma tak sampai hati nak delete header yang susah payah aku buat, jadi biarkan je kat atas tu. Sangat perlukan pandangan dari korang, nak buat apa dengan belog aku ni. Kalau ada belog yang comel-comel, sini aku nak tengok dan tiru.  Alangkah best kalau ada yang sudi buat header yang comel lote untuk aku kan. # kenapa tiba-tiba ayat ni terbold, aigooo#


6 comments:

DAYG ♥ said...

malam ni rajin pun hapdate blog en. ;)

Faqihah Husni said...

Hahaa. Comel jee! Muaah! LOLOL

nuruashia ♥ said...

cik dayang kite ni rajin plak duk ngomen hohohoh..

cik najihah said...

hohoo..mane pegi entry2 awok yg panas2..rindulah

Nurnajwa KZ said...

Sila rajinkn diri ye :)

♥ MRS ZACKS ♥ said...

same laaa kite T__T pemalas gile ! huhuhu