29 October 2011

Cuaca Baik

Assalammualaikum dan selamat sejahtera



Hari ni Shah Alam cuaca baik, tak ada lagi petir berdentum dentam menakutkan. Siapa nak dating, boleh dating dengan ria. Tetapi orang yang single macam aku duduk dalam bilik tengok running man aje ok.

*makin banyak kerja kena buat, makin ligat aku update entry, serius syaitannirajim ni nak kena dengan aku*

7 comments:

leyaliyana said...

bestnye pemandangan ^_^

pandai u amik shot.

btw, i pun sama- makin banyak kerja kena buat, makin ligat update blog.

i rasa ni mekansime otak untuk hilangkan stress la =p

cik najihah said...

nak dating dengan awok :(

Operasi Hitam said...

indah alam ciptaan Allah.. :D

SitiNurIzzati said...

nie mesti setan jantan yg kacaw.ahak !

Noorul Amera Adnan said...

yup hari nie cuaca baik tpi sama mcm anis jugak duk dalam bilik, dating ngan lappy :)

ekin.. said...

SHAH ALAM:D

nabila faryzza said...

okay! kte pun single jugak. duduk dalam bilik layan midah. :D