05 October 2011

Abah's Birthday

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Salam sayang semua, hari ni 5 Oktober 2011, hari jadi Abah buat yang ke 52. Dan hari ni juga buat kali pertama boleh wish birthday Abah depan Abah. Selama ni dalam telefon atau meseg je. Dan hari ni juga dah 4 hari Abah masuk wad di Pusat Perubatan Universiti Malaya. Kidney and heart problem.

Sebelum ni Abah pun dah sakit, tahun lepas Abah kena strok dan start dari tu Abah tak boleh cakap dengan proper, Abah makin kurus, Abah dah tak bersemangat macam dulu. Abah sangat sensitif. Hanya Allah dan Abah tahu apa yang Abah rasa.

Anis rindu Abah yang dulu

Abah, Anis doakan abah sihat macam dulu, harap Allah berikan kekuatan kepada Abah untuk lebih bersemangat melawan dugaan ini, Anis akan sentiasa doakan kebahagiaan Abah di dunia dan akhirat. Abah adalah abah terbaik pernah Anis ada. Anis sayang Abah. <3


7 comments:

cik najihah said...

hapy bufday abah anis..
please..get well soon ..
amin..

♥ MRS ZACKS ♥ said...

happy bday abah :) smoga abah anis smpat smbuh k. Insyaallah ^^

SitiNurIzzati said...

2la,nmpak perbezaan muka..mkin cngkung..anis bnykkan bsbar ye.semoga cpat smbuh.bnykkn berdoa :)

Miss Nadya said...

happy bufday abah..Insyaallah...abah anis akan sihat..Amin..

♥ Amy Amir ♥ said...

tetibe nangis bace entry ni :') , hope abah dye cepat sembuh , aminn ,

Syazwan Che Deraman said...

semoga abah sakit abah awak beransur sembuh!
amin!

selamat hari lahir kepada pak cik aris, semoga dipanjangkan lagi umur dan dimurahkan lagi rezeki!

Acik said...

alaaa ...
sedey la! teringat kat arwah abah kite .... huhuhuuuu!
semoga abah anis dipanjangkan umur, diberikan kesihatan yg baik.
semoga anis hepi disamping abah. bahagiakanlah abah anis, jadilah anak yg soleh!