17 October 2011

1212, Cantik Tak?

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Hye sayang, dah lama rasanya aku tak review belog orang lain. Waktu mula-mula buat belog ni, setiap kali follower menjadi 100, 200, 300 dan sampai la 1000, asyik nak review belog orang aje kan. Ni dah 1000++, start dah lupa daratan. Tadi bukak belog dan tengok angka 1212, terus rasa nak buat entry ni.  Actually 1212 tu ada makna dalam hidup aku, aku dengan Nurudin nazrin je tahu.. acecece





Pemilik belog ni suka warna pink, belog dia pun comel sangat. Rasanya baru terjebak dalam dunia belog ni kot. Lagu dalam belog dia lagu korea, no wonder la banyak gila gambar Kim Bum dalam belog dia. Jom tengok belog dia :)


12 comments:

BHAIHAQI COOL said...

huu~ hebat nyaa ~~ , mmg Cool~~

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaa mantop lah.....apa rahsia..banyak follower??

siti kektus said...

Da mcm trkh kawen je. 1212. Hehe

SoLy SoLicious said...

pink wooo...

cik najihah said...

cantik mcm awak

... ^^ said...

assalamualaikum,
hye syg. terime kasih sbb wat entry bout me, :) nice to know u dear (terharu2.. )

☀ Izzaty Hedry☀ said...

thniah !..;)

tieha ismail said...

oh tahniah!

unknown girlz said...

congrats.
semoga terus naik smpi 120120..
hehe :P

... ^^ said...

thanx tieha, izzaty,
erm, kak anis.. jmput ushar link ni,,
http://akusukaduapuluhsatu.blogspot.com/2011/10/sangat-terharu.html

shiema sufian said...

terjaaah. bila pulak la kak anis nak review belog shiema :)

nabila faryzza said...

ouh, okay! patutlah kau suka sgt 1212 tuu. eleleleh! :P