Follow Me @anisadilaaris

28 September 2011

Segmen : Saya Nak Baca Belog Awak

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Ini segmen aku buat, akhirnya...nak join ? ini benda senang bukan susah, hanya letak banner kat bawah ni dan letak link url di comment ini, tarikh tutup 1 October 2011, list belog akan dikeluarkan 2 October 2011.

Motif segmen : Aku nak baca belog korang, kalau belog best aku buat jadi bloglist kat belog aku :)

banner ni aer :)
PERHATIAN

Oleh kerana sambutan yang menggalakkan, jadi terpaksa tutup segmen ni awal, kalau banyak sangat nanti, tak terbaca lak aku belog korang, aku pun ada assignment berlambak nak buat...hehe

tarikh tutup 
30 September 2011

list belog pun maybe lambat sikit tapi dalam minggu depan ye.. *ingatkan 10 orang je yag join*


113 comments:

nur anis said...

nak join nak join..kejap lagi saya join ye..:)

mimiey said...

http://mimieypunyacerita.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak-by-anis.html


join :)

Balqis AR ♥ said...

Balqis join segmen ni :D

http://balqisloveyours.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Joel Leslie said...

nak join juga >:DD

http://joel-leslie.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

tq! have a great day! (:

nur anis said...

saya join ye...:)

http://sayanuranis.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

eyryn said...

ryn join. .

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Ain Fadhilah said...

http://ainfadhilahblogger.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Maaf kalau ada kesalahan :)

sarah mohamad said...

dah join >>> http://sarahdandia.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html


sudi sudi kan lah jenguk blog saya :D

naf. said...

:)
http://nurulainulfarhain.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-blog-awak-anis.html

cikgu fiQ said...

sudah masuk~~~
http://simpleasfiq.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

MissCt a.k.a MuqDeq said...

MissCt join.. :)
http://namasayasiti-missct.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Nur Syazana Mohammed Sani said...

gudluck ^^ zana ta rajin sangat join segmen nie ,. heeee

http://syazanasani.com

Nur Syazana Mohammed Sani said...

gudluck ^^ zana ta rajin sangat join segmen nie ,. heeee

http://syazanasani.com

me_yanie said...

yanie join jugak..^_^

http://starheartyuki.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

c nana said...

saya join! :D

http://mizznana11.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-blog-awak.html

Faqihah Husni said...

Bestnyaa! Nak join lah.

http://faqihahhusni.blogspot.com/2011/09/saya-nak-baca-blog-awak.html

narumi sakura said...

cam best je nak join la =)

ayuyuuu :) said...

wahh seronok ya.

ringkas:)

ade mase saya join. exam malii. huwaaa.

♥ Amy Amir ♥ said...

http://amyzzkerol.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html


join :)

Athirah ' S said...

mauu join ...

Cik RoSs said...

http://rossmerahjingga.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

c genk bah ne said...

genk join juga tau

http://genkcorner.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

syuha zulkifli said...

=)

http://athibe.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

MissD said...

aq join dah.. :D blog baru aw.. yg lame dah malas sb x menjolok mate..kih3


http://missdsstorythemory.blogspot.com/2011/09/translate-segment-i-want-to-read-your.html

ana raisya said...

join gak
http://raihanibtisam.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

cik n0miey said...

nomiey join jugak!!

http://semutlicik.blogspot.com/2011/09/segmensaya-nak-baca-belog-awak.html

PCL said...

salam, sy dah join..silakan singgah.

http://villakejora.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Daygku Nurhayatii said...

join jugak :)

http://daygkunurhayati.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Dhinai said...

Mak...besarnya barner

najlaa lala said...

join!!! http://pinkdotsribbon.blogspot.com/2011/09/segmen-happy-hour-saya-nak-baca-belog.html

♥ MRS ZACKS ♥ said...

syggggg nk join gak :) hehehe



http://zaimzakiah.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

sheiladzmi said...

Saya pun join:)

http://sheiladzmi.blogspot.com/2011/09/saya-nak-baca-belog-awak.html

Happy blogging! ^^

Abg Ijal said...

Ok AAA, Abg Ijal join segmen ni...

Terjah jgn tak terjah :
http://rizalmankasman.blogspot.com/2011/09/join-segmen-saya-nak-baca-blog-awak.html

fifi said...

http://nurulafifi.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

yui92 said...

joined =p=p=p

http://sesedaporen.blogspot.com/2011/09/oh-ini-boleh-jadi-bahan-eksperimen.html

Noriko Miyosyi Aizawa said...

join sudah...

http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Vanilla Twilight said...

http://zackie-kie.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

JOINED :D

Nur Zulaikha said...

nak join...

http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

yean said...

nak join juga~~
ble??

http://yeansachealblog.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

nice to know u :)

c genk bah ne said...

genk join

http://genkcorner.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Athirah ' S said...

http://lifeedisaster.blogspot.com/2011/09/saya-nak-baca-belog-awak.html

nabila azmi said...

http://nabilaazmi.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html


join here=)

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

waaaa....kreatif KOT segment ni....mahu join...

(gambar awek cun kat entry boleh membuatkan blog aku kelihatan lebih cantik...hahahha)

http://acapsuur.blogspot.com/2011/09/segmen-dia-nak-bace-blog-i-oh-yeahhh.html

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

..

cakq_miss said...

join jugak
cakqmiss.blogspot.com

daya said...

daya join. :)

http://dayahiedaya.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

.: pn yazlynn :. said...

da joint

http://azlinayazli.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

tq....

norshila ibrahim said...

shila join jgk

http://shilagyla.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Amoychanteks said...

join..

http://amoy-chanteks.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

cik najihah said...

aku join

http://najihahfara.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-blog-awak.html

[fArAh aLiAs] said...

FARAH ALIAS JOIN!

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Allya Syahirah Riff said...

masuk sini. toink2

http://mukapenyek.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Rosalia said...

join :)

http://rosaisa06.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-blog-awak.html

seputihsalju said...

join..

http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

tq

BudakCupcakes ♥ said...

Join Jugak ^^

http://budakcupcakes.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

miss osixnine said...

dh join http://osixninemomia.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Moonchild said...

join suda...

moonchildlife.blogspot.com

Syara Mohammad said...

hai anis! i join your segment.

http://spektrumwarnakehidupan.blogspot.com/2011/09/i-wanna-read-your-blog.html

happy reading!

Nini D.. said...

kata-kata yang hot?..I LIKE!!!

http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

dHila said...

yeyy ,,, dah join ..http://flyinglurve.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Gulet_Gurlz said...

join! :)

http://dzuletz.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

mishnurlin said...

da join..

http://mishnurlin.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

Terima Kasih Kerana Segmen ini ye...

http://cayob.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

aku rasa ini macam dua kali dah aku past kat ini...tak apelah..takut tak terpast hahha

http://cayob.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak_29.html

sweetbelly gurlz said...

saya da join segmen ni...

meh lawat...

http://sweetbellygurlz.blogspot.com/2011/09/saya-nak-baca-belog-awak.html

sweetbelly gurlz said...

sy join...

http://sweetbellygurlz.blogspot.com/2011/09/saya-nak-baca-belog-awak.html

fana said...

fana join ye

http://www.fanaw.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-blog-awak.html

Cik Meeja said...

CM dtg join segmen! Weee! ^_^

http://pape-jer.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

erleena said...

almk mcm tak lyk je nk juin wuuu

~~ nOyuE N wAfiE ~~ said...

dah join !!!
http://cahayasenyuman.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

selendanQpelangi said...

http://selendanqpelangi.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

join segmen

Intan Nabilah said...

http://intannabilahzaini.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

jemput la datang blog Intan . baca jangan tak baca ^^

Intan Nabilah said...

http://blogbudakpipibengkak.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

baca tau ^^

Aryana_ryn said...

Dengan rasa rendah diri MissRyn mahu join . :)

http://aryanaishak.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Anis Athia said...

anis join gak! hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Az Meeda said...

Dah join !!


http://az-meeda.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Myra Zaty said...

myra join =)

http://towards-myrazaty.blogspot.com/2011/09/segmensaya-nak-baca-blog-anda.html

Rohaizam Rosli said...

Iejam join segmen nih.... huhu suka suka suka....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Rohaizam Rosli said...

Iejam join segmen nih....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

ILA SYAMILA ♥♥ said...

join ! :D
http://ilagula.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak-by-anis.html

cik misi said...

join2..mne taw ada yg sudi follow,trimas


http://gataltangan91.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Elie Lily said...

ramai blogger yg buat segmen skrg ni ea..bagus2! :)

♥ miss eycha ♥ said...

sys anis omeyyyyy , echa join :)

http://akubudakterpinggir.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

cik aja si budak nakal said...

si cantik manis,,, i just join ur segmen,,, :)))
http://ajamohamad.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak-oleh.html

MiaJie said...

Menjoinkan diri sendiri!
^^

http://miajie.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

adila idayu said...

done...dah join...=)

http://adilaidayu.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

aimie amalina said...

ai cek triple A
heee
cam sy..sameee!

dah joinnnnn

http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

NUR FARAH IDAYU BT AB AZIZ said...
This comment has been removed by the author.
NUR FARAH IDAYU BT AB AZIZ said...

http://wwwthetypewriter.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

EhanPean said...

saya join !

http://si-polarbear-cute.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

fierul said...

saya join ..
http://fiesayangrul.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Apple Pearl said...

salam..apple dtg join..^^

http://applepearlhaira.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

budak ketot said...

Kita join. :) http://kosongplain.blogspot.com/2011/09/saya-nak-baca-blog-awak.html

Cik Sofea said...

datang join...:)

http://cheeselovetiramisu.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Ary said...

join jugak...:)

http://haryanies.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Ada sesiapa nak Join Segmen Pertama NUR KASIH

Keadaan Di Somalia Yang Amat Meruncing Perlukan Bantuan Kita Lagi...

Belajarlah Dari Hantu....

NasZ said...

tanpa melengahkan diri lagi. saya join. hehe.

http://mohdnaser.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

mayrahazim said...

join juga.. salam perkenalan.....


http://mayrahazim.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

S@hB@Nu-BaNuu said...

Joinnnnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

erynlliot said...

i joined :)

http://thedayoferyn.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-blog-awak.html

Bilal binti Robah said...

http://berikankuruanguntukbernafas.blogspot.com/2011/09/saya-nak-baca-belog-awak.html

moga segmen ni jd titik permulaan persahabatan kite
<3

asyeera fatihah said...

syeeera join :)
http://tulipituanggun.blogspot//2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Nurulhuda binti abu bakar said...

Saya join da clubb :)

http://nhabhuda.blogspot.com/2011/09/segmensaya-nak-baca-blog-awak.html

mira said...

join ^^
http://amira-niza.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak-by-anis.html

NoR said...

jempt la sggah bce..hhhu..

http://sha-na39.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awk.html

alia zainol said...

joined! sempat lagi x hehe..

http://im-not-heartless.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Mimie. said...

i'm the next taker off! hihi

http://mimiesukehati.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

nurul nabila bt medan said...

join

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Miss Purple Oreo said...

http://purpleoreoo.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html <3

fieha said...

sy join

http://fieha88.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Diera Tekikushika said...

http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

ayuyuuu :) said...

http://seriayuruhaizad.blogspot.com/2011/09/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

saya join awak.
dah pukul 11.15 waktu saya sent ni.

HAHA.alahai sempat atau tidak :)

nuruashia ♥ said...

nuru joinnnn jugak :P

http://nuruashia.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-nak-baca-belog-awak.html

Dreamy_Gurl said...

http://dreamygurl92.blogspot.com/

aku nak join ko lah.....dah 1 hb nie....sempat ke x ea...mcm x sempat jaaa.... HUHUHU