30 September 2011

Saya Sayang Korang

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Hye sayang sekalian, hati sangat gembira tak terhingga ni, tak sangka segmen kali pertama yang aku buat " Saya Nak Baca Belog Awak" dapat sambutan, sekarang ni dah ada 93 blogger yang dah join. OMG, aku pikir 9 atau 10 orang je akan join. Memang tak menang tangan la aku copy paste link korang semua. Terima kasih tak terhingga yang join tu, harap kita akan mengenali each other, okeyh?

Start dari pukul 3 tadi start listkan semua belog yang dah join belog aku ni, Alhamdullilah siap jugak. Ada belog yang sempat aku singgah dan ada yang terlepas pandang. Tapi takpe, senarai list ni akan kekal dalam page aku ni sampai aku dah khatam baca semua. Lagipun memang aku nak cari belog yang best as bloglist, jom tolong aku cari belog yang best dengan klik -----------------> Buku Cerita


Siapa nak join lagi pun boleh, sebelum 12 malam ni. ok sayang B)

8 comments:

♥ MRS ZACKS ♥ said...

wah wah banyaknyaaa blog yg kene terjah ni. hehe :)

NasZ said...

wah.. tahniah2. jom kita meriahkan lagi dunia blog ni ye?

MOHD NASER.com

Ary said...

pilih..jgn x pilih..!

ayuyuuu :) said...

dah join :)

cik najihah said...

waw..ramai tu

amy syahirah said...

header awk , sy suke =)

Syazwan Che Deraman said...

weh, aku terlepas ke..

nuruashia ♥ said...

nuru nak joinnnnnn jugak laa rase2nyee heheheh ^__^V