12 September 2011

Saya Di UiTM Shah Alam

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Hai sayang sekalian, apa khabar semua? Alhamdullilah, hari ni dah start kelas aku untuk sem baru. Semua masalah pun dah selesai, kolej dah dapat, jadi tak ada alasan nak belajar elok-elok. Roommate pun aku dah kenal lama, nama Anis jugak. Jadi ada dua Anis dalam bilik ni, jadi kalau orang bukak pintu panggil Anis, dua-dua pandang.

Semalam sedih jugak la bila mak aku nak balik lepas hantar aku. Mula-mula ok je, tapi aku tengok mata mak aku dak merah, aku pun sebak la jugak. Lepas ni tak ada dah kawan nak bertekak mulut dah. Ok duduk diam-diam dalam bilik ni aje.

2 hari lepas, kitorang berkumpul satu family ( adik beradik mak aku) kat rumah Makngah aku kat Meru. Jadi baru boleh ambik gambar raya ramai-ramai. Korang tatap gambar aje la ye :)

Cousin ( Sarah), tudung dia la yang aku pinjam last entry

nenek..anak...cucu




family's member - girls

adik beradik mak aku dengan aki aku

<3 my mum

family aku, kereta ganti abah :)


makngah..mokde..mama

cucu Bedah + Yusof

Currently in Shah Alam, siapa nak jumpa tu bagi la tau :)

10 comments:

asRuL_feNdY said...

sy nak jmpe..hehe..
duk k0lej mne tu??

Anis Adila Aris said...

@asRuL_feNdY

kolej Mawar :)

♥ MRS ZACKS ♥ said...

nak jumpe anis laa :) tp sy kt ganu. guane tu ? hehehe

siti kektus said...

sekarang kat johor. ekekkeke ;p

cik najihah said...

anis..awak cantik lah hee

deqnamalu said...

salam, oh.. budak uitm shah alam ke? sy ade sorg kwn kat situ.. hehe..
amek course ape?

Anis Adila Aris said...

@♥ MRS ZACKS ♥

meh datang Shah Alam la :)

Anis Adila Aris said...

@cik najihah

awat ni, tiba2 aje... nak belanja, aku tak de duitlagi ni..hehe

Anis Adila Aris said...

@deqnamalu

ukur bahan :)

cik hani said...

ukur bahan??
dapat kolej anggerik la ye..
hikhik..

dlu i study uitm ni jgk..in building surveying..