09 September 2011

Nak Tambah Cuti Boleh?

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Akhirnya cuti empat bulan akan berakhir 2 hari lagi, selamat tinggal makanan sedap kat rumah, tv yang banyak cerita-cerita best, buah-buahan yang tak berhenti berbuah masa aku kat rumah ni, katil empuk yang saksi aku bangun pagi solat Subuh dan tidur balik, yang paling penting family tempat bermanja dan bertekak mulut.

Tak semangat langsung nak start sem baru ni. Dengan kolejnya tak dapat, PTPTN baru buat permohonan, kelas tak pasti lagi kelas apa. Tapi aku dah buatkan jadual untuk kelas B, ada la juga sisa gembira sebab hari Rabu free. Boleh pergi tengok wayang..kiki



Hari ni dah start mengemas sebab esok dah nak bertolak ke Shah Alam. Nasib baik la mak aku sudi nak hantarkan, kalau tak sedih jugak la nak pikul beg yang banyak nak naik bas, nanti orang ingat Indon mana la pikul beg depan belakang kiri kanan.

baju je dah dua beg

tudung satu beg

selendang

tudung sarung

pashmina

tudung bawal tak dilupakan

inner

syria ( warna basic untuk pakai dengan inner yang berlamabk)
Ni belum tunjuk alatan mandi lagi, kasut lagi, alat tulis lagi, bekalan makanan lagi. Penuh satu kereta dengan barang aku je. Kat rumah Makngah pun aku ada lagi barang aku.

10 comments:

nabila faryzza said...

amboi!! tudung je dah berlambak. :D

AfiekJibril said...

perghhh tudung tu..tudung tu yg banyak gile...haha

SoLy SoLicious said...

pergh..bnyknye barang...same la kite...tp sy kurang skit..heee

Adilia Ahmad said...

untunglah xde klas ari rabu.. grrrr >.<

~bUih-bUih ciNta~ said...

biasa je gegurl slalu byk brg..hihi, sy dh penuh satu bonet kereta dgn brg2..hihi

JIJI YU said...

adik aku sikit je brg

ehana said...

jadual korg asyik best je...jeles2!!!

cik najihah said...

aku pon banyak weh..
sebab stor x leh pakai..peh

nuruashia ♥ said...

kalo dah shawl byk cenggitu kompom xmuat beg yunk! hahahah :P

nazirulhazwan~ said...

Jual tudung ke wak?:p

selamat kembali blaja.hee