16 September 2011

Kenapa Saya Suka Annas Easkey?

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Bukak laptop, cucuk broadband, tunggu 2 minit, ok connect internet, bukak blogger.com, sign in blog sendiri, scroll new update kat dashboard dan terjumpa ini..


OMG! OMG! OMG! ( ok ulang seribu kali) 
Annas Easkey nak shoot secara percuma
Sila percaya dengan apa yang korang baca, kalau tak percaya pergi baca sekarang kat belog Annas Easkey, serius aku tak tipu doh, ni bukan prank. Ok contest yang sangat mudah, hanya buat entri pasal Annas Easkey, serius laju-laju aku nak join tengok syarat penyertaan.

Siapa tak kenal Annas Easkey memang la LOSER. Ok tak,  maybe ada makcik-makcik tak pandai nak guna laptop dan search siapa Annas Easkey. Tak ape, siapa yang tak tahu, hari ni aku nak cerita. bagi kawan-kawan baca supaya tak jadi loser. Ok, tengok gambar bawah dulu...


Amacam suka tak? Ok semua gambar di atas ialah karya AE ( singkatan bagi Annas Easkey), serius semua gambar diambil sangat la cantik. Jangan terkejut, dia bukanlah seorang siswa jurusan fotografi di mana-mana IPT tetapi fotografi adalah bakat semulajadi yang ada dalam diri AE, bak kata AE " photography is in my DNA". Awesome right?


AE bijak gunakan bakat yang ada untuk tampung diri sendiri, dengan kata lembutnya berdikari. AE bukan tangkap gambar biasa-biasa aje, gambar artis, portfolia, gambar kahwin dan macam-macam lagi. Karya AE bukanlah karya biasa yang bila kita pandang sekali,puji hari ni dan esok dah lupa. Karya dia bila kita tengok, kita akan ingat sampai bila-bila. Tak heranlah ramai artis point AE as a their photographer. Artis jumpa dia pun teruja tau apatah lagi kalau insan biasa macam aku ni, berpuluh kali teruja.

Kau bayangkan bila AE ni tangkap, yang mak orang boleh nampak macam anak dara. Selain itu, AE ni gak la antara orang yang bertanggungjawab sebagai ketua photographers untuk perkahwinan Memey dan Norman. Dah tengok kad kawin diorang? AE la yang tangkap tu..



Ok, ini antara contoh gambar hasil karya AE, photoshoot untuk artis, portfolio, dan macam-macam lagi. 







Amacam ada reason tak aku suka Annas Aeskey? Untuk banyak lagi gambar boleh tengok kat


pictures above, copyright Annas Easkey



5 comments:

Fatin Mraz said...

i like. i like gambar2 yg cantik!

Saiazuan said...

cantik gmbar2 dia ambek! pro!!!!

nuruashia ♥ said...

annas tu sme kos ngn nuru laa!! bangga ase wowowowoow

Cik Suriz said...

my bf pernah dok satu rumah dgn anas kejap waktu g johor. dia kata anas mmg super and humble gile. tak sgka skrg dia dh fofular. :)

ayuyuuu :) said...

yes. he's awesome and great!

NATURAL WAY.