04 September 2011

Cerita Hari Raya 2011

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Seminggu selepa raya barulah nak update belog, kalau sebelum ni aku update tapi tak ada orang nak baca, tak ada gunanya, biasalah semua pakat dalam mood raya lagi katakan. Jadi hari ni rasanya mood raya tu dah berkurang la sikit sebab esok masing-masing dah start kelas dengan kerja.

Biasalah raya aku sama je setiap tahun, bezanya kali ni mak sedara aku semua beraya di rumah mertua. Rumah aku ni kalau dah raya memang macam kenduri sebab wan aku ni ramai anak sedara, wan aku ni la mak sedara diorang yang masih ada. Raya pertama dan kedua memang tak senang duduk la, pagi-pagi tu leh la melaran sekejap, pastu dah jadi bibik kat dapur, basuh pinggan yang brsilih ganti tak habis-habis.

Lepas sembahyang Raya :)

Sebelum jadi bibik

Raya kedua, nak bergambar je pakai selendang ni, lepas tu terus pakai tudung sarung je
Raya ketiga dah kurang sikit orang datang rumah, aku pulak pergi beraya rumah kawan-kawan. Pergi beraya memang tak ingat, dari siang sampai ke malam. Jumpa pulak kawan yang ada bawak DSLR, thankz Khairil Fikri sebab jadi photographer kitorang. Fiqah, Mardiah, Nurudin dan Fik, thankz for the sweet moment.

raya ketiga 
kawan-kawan baik

kawan baik @ bf baik






anis, fiqah & mardiah



12 comments:

farahin nasir said...

canteknyer pic.. tapi slalunyer kalo dah orgnyer cntek, amek pic camne pun cun ha.. :)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?8063984d10017653411213218d3ed938

halidaRahman said...

awak pakai shawl lagi comeyy:)

btw, semua comell. gmbr pon cntik2. dsrl ke?

cik nunu said...

shomell la u..

cik najihah said...

aku suke gambar 2 dari bawah

cik hani said...

nice pic...

time raya ni mmg banyak pinggan nak kenna cuci...memang jadi bibik la kite kan..

btw, cantek awak pakai shawl..

Laila Majid said...

la kenapa xpakai je shawl tu terus
btw,u cantik pakai tudung sarung n shawl
muke u sweet :)

FizaFizz said...

awak cantikkk! ;)

nuruashia ♥ said...

gmbr last terbaikk.!!! ehem3 smpat agy brdua duan tyme raye bestnyeeee..jeleshhh...

in me ^ _ ^ said...

welcome

in me ^ _ ^ said...

welcome

nabila faryzza said...

nice!! bila la nak ada dslr ni. HAHA :D

Miss Nadya said...

seronok dapat beraya dengan kawan..:)

new entry :: mari baca entry puji diri sendiri..ツ