27 September 2011

Buku VS Belog

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Rasa-rasa yang mana menang?
Buku rujukan law ke atau  belog?

Kan best kalau lecturer buat belog khas untuk cerita pasal benda nak diajar, buat ayat sempoi aje. Confirm aku baca sebelum masuk kelas. Kalau buku tu, macam lemah sikit nak baca, tak sampai tiga ayat aku dah start menguap, kalau belog 10 entry pun aku boleh habiskan baca dalam 20 minit.

Lagha betul, tengok sempat lagi update entry..adoi


16 comments:

AiSyAh NuRuDdIn said...

best jugak kan kalau lecturer tak payah masuk klas just suruh student nace blog je. hahaha. confirm ramai yang Dean's list nanti. hehehehe. =)

Syazwan Che Deraman said...

hehehe.
sempat lagi tu.
goodnite.

ila said...

sis same la kite.
da la nk spm nie.
huhu
mesti la blog yg mng kan

kembatolo™ said...

shut down laptop tuu.. haha

JIJI YU said...

bughuknye lappy engko..ahhaa

AfiekJibril said...

perghh law..aku masuk kelas law terus otak aku shut down..x boleh masuk

nur anis said...

kalau saya pun, mesti la blog yang menang..hihi

ayuyuuu :) said...

haaa. kannkan.
kan best kalau lect buat mcm tu
haha.


selamat belajaw cik anis :)

♥ MRS ZACKS ♥ said...

haippppp study3 !!! huhuhu

nini said...

ahahaha...apa kata awak yang buat blog untuk subjek2 yang awak belajar....

mesti ramai yang berminat...hehehe
awak pon semangat je nak update...n baca...ok pe...=D

Idati Malek said...

haha...blog kot

Faqihah Husni said...

Blog. HAHA

.diannorhayati. said...

of course la blogggggggg :P

nabila faryzza said...

haha! mesti la blog menang weyh! cuba kau letak drawing measurement, confirm blog kalah. taknampak terus laptop sebab drawing bersepah sana sini. HAHA :D

Anonymous said...

Ya, mungkin karena itu

Nurmaisarah Azmi said...

First, saya nak cakap comel gile blog nie.. suka sangat...!!!